Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protu 2020 -foorumi 21.-22. toukokuuta 2016

 

Tapahtuma pidetään Helsingissä Pakilan nuorisotalolla (osoite: Lepolantie 19, Helsinki). Pitkämatkalaisille osanottajille järjestetään yöpymismahdollisuus lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi.

Luvassa on Protussa ennenkokematonta huippuohjelmaa, kiinnostavia alustajia ja huikea iltajuhla lauantai-iltana työteliään päivän päätteeksi! Varsinainen ohjelma alkaa lauantaina klo 12 ja kestää noin klo 18:aan saakka, minkä jälkeen ohjelma jatkuu illallisella ja iltaohjelmalla esiintyjineen. Sunnuntaina ohjelma alkaa klo 9 ja jatkuu klo 15:een.

Jotta osaamme varata riittävästi ruokaa ja huolehtia majoittuvista osallistujista, olethan ystävällinen ja ilmoittaudut saapuvaksi viimeistään keskiviikkona 18.5. täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

 

Tulo-ohjeet: Julkisilla paikalle pääsee Helsingin keskustasta lähimmäs bussilla 67 (HUOM: ei bussilla 67V), josta noustaan Jakokunnantien pysäkillä. Pysäkiltä on n. 3 minuutin kävelymatka nuorisotalolle.

 

Ohjelma

Lauantai
Aika Sali Sohvahuone Lava/piha
klo 10-13 Protu-brunssi
13:00 Tilaisuuden avaus ja ohjelman esittely
13:15-14:05 Protu ja rippileirit. Kilpailijoita vai toisiaan tukevia? Mitä yhteistä ja mitä eroja meillä on? Mitä opittavaa meillä olisi toisiltamme? Alustamassa kirkon Kasvatus ja perheasiat -yksikön apulaisjohtaja Jarmo Kokkonen Keillä Protussa on valta? Keiden mielipide näkyy, ketkä uskaltavat sanoa mielipiteensä?
14:15-14:45 Miten Protun leiritoiminta kehittyy ja miten sitä kehitetään? Saavatko ihmisten Protussa tarpeeksi kiitosta ja julkista tunnustusta työstään? Protun rahankäytön arvot
14:55-15:45 Protun poliittinen suuntautuminen/sitoutumattomuus. Mitä arvoja meillä on ja mitä me niillä arvoilla teemme? Toivottaako Protu oikeasti kaikki puoluetaustastaan riippumatta yhdenvertaisesti mukaan toimintaan? Mukana ulkopuolinen alustaja. Toimintatapojen kehittäminen nopeammiksi, luotettavammiksi ja tehokkaammiksi sekä kokonaan uudet tavat osallistua protutoimintaan
15:55-16:30 kahvitauko
16:30-17:15 Miten mahdollistetaan erilaisten ihmisten osallistuminen leiritoimintaan ja onko protuleirit oikeasti tarkoitettu aivan kaikille? Mihin suuntaan ja miten Protun päätöksentekoa pitäisi kehittää? Mikä on tulevaisuudessa Protun yleiskokousten, toimiston, hallituksen ja jaostojen rooli tässä? Miten Protu vaikuttaa Suomen rajojen ulkopuolella?
17:20-18:15 Protun ympäristöarvot. Alustamassa Luonto-Liiton puheenjohtaja Varpu Määttänen. Hyvä olla Protussa?
18:20-18:50 Mikä on Protun perustehtävä?
19:00-20:00 Protun määrällinen kasvu Protun laadullinen kasvu Miten Protu puhuu Protusta?
20 -> Juhlaillallinen ja muuta iltaohjelmaa
Sunnuntai
9:00-9:50 Protu kasvattajana - niin leireillä kuin järjestö yhteiskunnallisena keskustelijana Vapaaehtoistyön ja palkallisen työn suhde - mistä rakentuu aktiivien turvaverkko? Protun tulevaisuuden toimintaympäristö sekä järjestömme vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet ja uhat tuleville vuosille.
10:00-10:50 Protun tavoitteet tärkeysjärjestykseen
11:00-11:30 Tulevaisuudenkuvan 2023 päivittäminen Strategiaan otettavat tavoitteet
11:30-12:30 Lounas
12:30 Uuden strategian askelmerkit

Ideakysely

Protu 2020 -foorumin yksi keskeisimmistä tavoitteista on saada nostettua esille keskusteluun ne kysymykset ja huolet, jotka ovat monia pitkään pohdituttaneet mutta joista ei ole laajasti yhdessä huomattu puhua. Anna siis meille ehdotus keskustelun tai muun ohjelmanumeron aiheeksi.

Anna keskustelun aihe.
© Prometheus-leirin tuki ry