Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Leiriläiskysely 2019

Status message

Submissions for this form are closed.

Kysely on tarkoitettu kesällä 2019 järjestettävien Prometheus-leirien leiriläisille. Kyselyllä kartoitamme leirien ja leiritiedotuksen onnistumista vuonna 2019. Vastauksesi auttavat meitä kehittämään leirejämme ja toimintaamme jatkossa. Suosittelemme vastaamaan kyselyyn tietokoneella mobiililaitteen sijasta.

Kiitos vastauksistasi!

 

Enkät för lägerdeltagare på svenska hittas här. Survey in English can be found here.

 

Huom: Jos vastaat kyselyyn ollessasi kirjautuneena sivustolle, lomakejärjestelmä tallentaa automaattisesti myös nimesi vastauksesi mukana. Jos haluat vastata kyselyyn nimettömänä, kirjaudu ensin sivustolta ulos.

 

****************************

 

Hei kesän 2019 protuleiriläinen!

Olet nyt käynyt Prometheus-leirin. Onnea! Haluaisimme kuulla mielipiteitäsi leiristä ja leiritiedotuksesta, joten olisi upeaa, jos vastaisit palautekyselyymme.

 

Protu-elämä jatkuu myös leirin jälkeen! Joka kesä sadat nuoret lähtevät leirin jälkeen mukaan Protun muuhun toimintaan jäseneksi, vetämään seuraavan kesän leirejä, tiedottamaan kouluissa leireistä sekä osallistumaan jatkoleireille, tapahtumiin ja paikallisryhmiin. Toimintaa on tarjolla erilaisille ihmisille erilaisissa elämäntilanteissa ja kaikessa lähtökohtana on yhdessä tekemällä oppiminen ja yhdenvertaisuus. Aktiivitoiminta on kivaa ja Protussa on hyvä yhteishenki!

  • Liittymällä Protun jäseneksi voit tukea vapaaehtoistyötä jatkossakin. Ilman jäsenmaksuja näitä leirejä ei voitaisi järjestää.
  • Voit myös itse lähteä mukaan tekemään entistä parempia leirejä ja mahdollistamaan leirikokemuksen myös muille nuorille. Appareiden ilmoittautuminen tapahtuu joulukuun alussa. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä.
  • Lisätietoa mahdollisuuksista toimia Protussa löydät täältä. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, mutta et ole varma, mitä haluat tehdä, voit täyttää lomakkeen täällä.
  • Seuraa Protua myös sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Ask.fm, Twitter) niin pysyt kartalla mitä tapahtuu. Facebookissa voit myös käydä arvostelemassa Protun sivun tai liittyä Protun keskusteluryhmään. Lisätietoa Protusta sosiaalisissa medioissa löydät täältä.

Protulle on tärkeää, että kaikki kokevat olonsa protuleirillä hyväksi ja turvalliseksi. Jos olet kohdannut protuleirillä epäasiallista käytöstä, puhetta tai muuta toimintaa, josta sinulle on jäänyt epämukava tai epävarma olo, voit ilmoittaa Protulle asiasta (halutessanne anonyymisti) verkkolomakkeella. Voit myös ottaa luottamuksellisesti yhteyttä suoraan Protun häirintäyhteyshenkilöihin Venla Hannukselaan, Tsenna Väänäseen ja Valo Inkiseen osoitteessa hairintailmoitus@protu.fi.

Palautteilla on meille ensiarvoisen tärkeä merkitys leiriemme kehittämisessä, leiripaikkojen valinnoissa ja ohjaajien kouluttamisessa. Kiitos siis vastaamisesta!

Prometheus-leirin tuki ry

 

****************************

© Prometheus-leirin tuki ry