Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Leiri Luonto-olohuone 30.6.

Su 30.06.2019Su 07.07.2019
Leirin tyyppi: 
Leiri
Maantieteellinen alue: 
Oulun seutu ja Lappi
Leirin paikka
Luonto-olohuone | Perinnöntie 30, 91200 Yli-Ii | Näytä paikka

 Huom! Kesän 2019 leirejä ei pidetä Luonto-olohuoneessa Protusta riippumattomista syistä. Leireille etsitään pitopaikkoja; vinkit osoitteeseen leiri@protu.fi.

 

 Nyt on Protulla käynyt tsäkä! Olemme nimittäin saaneet kesän leirejämme varten käyttöön superhienon Luonto-olohuoneen, eli kokonaisen entisen kyläkoulun pihapiireineen Yli-Iissä! Luonto-olohuone sijaitsee Siuruanjoen rannalla, noin 50 km Oulusta koilliseen. Leiripaikka on nimensä mukaisesti luonnonläheinen ja siellä on järjestetty esimerkiksi hyvinvointi- ja joogaretriittejä, erilaisia leirejä sekä kasvisruoka-/villivihanneskursseja. Yhteismajoitus siskonpedissä isossa salissa, mutta herkkäunisille tarjolla erikokoisia huoneita sänkyineen. Sisä-wc:t ja suihku. Pihapiiristä löytyy nuotiopaikkoja ja grillikota. Lähistöllä on rantasauna, josta pääse pulahtamaan jokeen. Bonus: Luonto-olohuoneen kotipihassa voit käydä tervehtimässä pässejä, alpakoita, kunekunepossuja, isoja kanoja, poneja ja aasia. Voiko tämä olla totta? Voi!

Huom. Taloon ovat lemmikit tervetulleita, joten eläinpölyallergisten kannattaa huolehtia lääkityksestään, varsinkin jos he innostuvat paijaamaan kotieläinpihan asukkeja.

 

"Leiripaikka oli todella mukava ja maalaishenkinen mikä oli kivaa vaihtelua siihen verrattuna missä asun. Eläimet olivat plussaa." -Venla, kesän 2018 leiriläinen

"Leiripaikka oli mahtava. Pihapiiri oli viihtyisä ja monipuolinen, ja tylsiä hetkiä ei kerennyt tulla missään vaiheessa. Eläimet toivat myös ekstrailoa leiripäiviin! Ja saunominen oli aivan mahtavaa! Kunnon löylyjen jälkeen oli mahtavaa juosta vieressä olevaan jokeen viilentymään. Tykkäsin myös siitä, että saunavuorot olivat mukavan pitkiä. -Inka, kesän 2018 leiriläinen

 
© Prometheus-leirin tuki ry