Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Anmälningsdirektiv och lägeravgift

Till Prometheus-lägren kan man anmäla sig från och med 1.11. genom att välja ett passande läger i lägerkatalogen. För att kunna anmäla dig måste du först registrera dig och skaffa dig inloggningsuppgifter.

I lägerlistan är en del läger gröna och en del röda. Du kan bara anmäla dig till de gröna lägren – de röda är fulla eller går av någon annan orsak inte längre att anmäla sig till.

De lägercentra vi använder är av varierande standard när det gäller till exempel inkvarterings- och tvättutrymmen. Om du inte finner tillräcklig information om lägerplatsen du överväger, kan du fråga mer på Protus kansli.

Var vänlig och uppge sjukdomar, allergier, handikapp och annat som är av betydelse för organiseringen av lägret i anmälningsblanketten. De är inga hinder för deltagandet, men informationen underlättar väljandet av lägerplats och gör det möjligt för lägerledarna att beakta deltagarnas behov i planeringen av lägret. Kom också ihåg att fylla i även din målsmans personuppgifter när du skapar ditt användarkonto. Utan uppgifter om målsman kan vi inte placera dig på ett läger.

Uppge förutom lägret du väljer också andra tidpunkter som passar dig, så att vi kan ordna en plats åt dig på ett annat läger om det du valt av någon orsak måste annulleras under våren.

Klicka på det valda lägrets Ilmoittaudu-länk. Fyll i formuläret och klicka på Lähetä.

Vi rekommenderar att du anmäler dig före slutet av mars, men det är möjligt att anmäla sig till läger med lediga platser under sommarens lopp.

Bekräftelse och lägerbrev

Du får genast en bekräftelse på din anmälan per e-post.

Något senare skickas ett bekräftelsemejl med information om på vilket läger du har placerats.

Tre veckor före lägrets början får du ett lägerbrev (igen per e-post) med närmare information om Prometheus-lägrets program och deltagare, om vad du behöver ha med dig och hur du kommer till lägerplatsen, samt om Prometheus-festen som avslutar ditt läger.

Lägerplatserna och -tiderna kan ändras under vintern och våren. Om du har fått ett bekräftelsebrev till ett läger vars tid eller plats ändras får du per e-post information om ändringarna.

Lägeravgift

Lägret kostar 230 €, med undantag för vissa som kostar 260-340 € (priset på ett dessa dyrare läger nämns i presentationen av lägret). I priset ingår lägerprogram, helpension och olycksfallsförsäkring. Om lägrets pris utgör ett hinder för deltagande, kan man höra sig för på föreningens kansli om möjligheter att sänka priset.

Räkningen kommer att skickas till vårdnadshavarens postadress (obs! INTE e-post) efter bekräftelsemejl.

  • Betalningen av lägeravgiften bekräftar din plats på lägret.

Transporten till lägerplatsen står deltagaren sjäv för.

Ändring eller annullering av lägerplats

Du kan byta läger utan extraavgift. För att byta läger ta kontakt med vårt kansli (protu@protu.fi).

Om du måste annullera din lägerplats ska du göra det i god tid och senast tre veckor före lägrets början per e-post: protu@protu.fi.

  • Då inhiberingen görs minst tre veckor innan lägrets början, betalas avgiften tillbaka, förutom 50 € som går åt kansliavgifter.
  • Om lägerplatsen annulleras mindre än tre veckor före lägrets början, uppbärs halva lägeravgiften.
  • För inhiberingar efter detta betalas inget tillbaka.
  • Sjukfall utgör ett undantag: vid uppvisande av läkarintyg återbetalar vi avgiften varifrån vi dock drar av 50 € som kansliavgift. Ifall du byter läger i stället för den som blivit avbokad, fakturerar vi inte kansliavgiften på 50 €.

OBS!: Det räcker inte med att lämna fakturan obetald. AVBOKNING SKA ALLTID MEDDELAS till Prometheus-lägrets stöd rf:s kansli! Ifall en deltagare som inte anländer till lägret, men inte heller har gjort någon annullering till kansliet, uppbärs lägeravgiften i sin helhet.

Prometheus-smycket

I det Prometheus-smycke i silver som finns tillsalu på lägret graveras det namn som du i dina inloggningsuppgifter till hemsidan angett som ditt tilltalsnamn (kutsumanimi). Om du hellre vill ha ditt officiella förnamn ingraverat i ditt Prometheus-smycke, kan du skilt anmäla det till kansliet.

Smyckets pris är 25 euro. Det är helt valfritt att köpa smycket, men det lönar sig ändå att se till att kansliet vet vilket namn du vill ha graverat i smycket ifall du skulle vilja köpa det. I vilket fall som helst tillverkas åt varje lägerdeltagare på förhand ett smycke, som deltagaren på lägret kan bestämma sig för att köpa eller låta bli att köpa.

© Prometheus-leirin tuki ry