Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Purkajaiset 2019

 

Purkajaiset ovat joka leirikesän päätteeksi järjestettävä tapahtuma. Se järjestetään nimenomaan tiimiläisiä varten, ja sen tarkoituksena on tarjota mahdollisuus purkaa leirikokemusta yhdessä toisten tiimien kanssa sekä juhlistaa leirien läpiviemistä yhdessä, hyvällä yhteishengellä.

Ohjelmassa on vertaisryhmiä, syvällistä ja kevyempää keskustelua ja tietysti tiimien omaa aikaa. Leiritiimien on mahdollista varata aika ammattitukihenkilön kanssa leirin purkamista varten.

Käytännön infoa:

Vuonna 2019 purkajaiset pidetään lauantaina 31.8. klo 12-20 ja tapahtumapaikkana toimii nuorten toimintakeskus Happi Helsingissä, osoitteessa  Sörnäisten rantatie 31.

Purkajaisiin myönnetään matkakorvaukset koulutuksien tapaisesti. Myös Helsingin sisäiset matkat korvataan siis pitkämatkalaisille. Lisää matkakorvauskäytännöistä voit lukea koulutusjaoston ohje-sivulta. Tapahtumaan osallistuvilta peritään kustannuksien kattamiseksi 5 euron suuruinen osallistumismaksu. Purkajaisissa tarjotaan kahvia, teetä ja välipalaa. Lisäksi ohjelmasta on varattu tunnin tauko, jolloin on mahdollisuus käydä lounaalla.

Purkajaisiin ilmoittaudutaan täällä

Leirin purkaminen ennen purkajaisia:

Suosittelemme lämpimästi purkamaan leirin yhdessä tiimin kanssa ennen purkajaisia, sillä tänä vuonna purkajaisissa ei ole juurikaan tiimeille varattua aikaa eikä ohjelmaa ole ensisijaisesti sunniteltu oman tiimin kanssa läpikäytäväksi. Purkaminen on tärkeää ja palkitsevaa, vaikka kukaan tiimistänne ei pääsisikään purkajaisiin. Purkaminen tulisi hoitaa mahdollisimman monen tiimiläisen läsnäollessa ja siihen pitäisi varata runsaasti aikaa, vähintään muutama tunti. Jos leirin purkaminen ennen purkajaisia vaikuttaa täysin mahdottomalta esim. aikataulusyistä, voitte hoitaa sitä myös purkajaisviikonlopun aikana, koska ohjelma ei ole pakollista. Jos puratte leiriä tiimin kanssa ennen tapahtumaa, saa jokainen monipuolisesta ohjelmasta enemmän irti ja aikaa uusiin ihmisiin tutustumiseenkin jää enemmän!

Leirin purkamisen avuksi Ohjusten oppaasta löytyy kysymyksiä sivulta 17. Näiden käyttöä suositellaan, ja purkamista voi vaihtoehtoisesti toteuttaa myös leirin palautelomaketta täyttäessä.

Vapauttavia ja voimauttavia purkamishetkiä! Ja tervetuloa purkajaisiin!

(kysymykset ja yhteydenotot osoitteeseen purkajaiset@protu.fi)


© Prometheus-leirin tuki ry