Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Purkajaiset

Purkajaiset ovat joka kesä järjestettävä tapahtuma. Se järjestetään nimenomaan tiimiläisiä varten, ja sen tarkoituksena on tarjota mahdollisuus purkaa leirikokemusta yhdessä toisten tiimien kanssa sekä juhlistaa leirien läpiviemistä yhdessä, hyvällä yhteishengellä. 

Ohjelmassa on vertaisryhmiä, syvällistä ja kevyempää keskustelua, tietovisailua ja tietysti tiimien omaa aikaa. Leiritiimien on mahdollista varata rauhallisia pikkuhuoneita pariksi tunniksi kerrallaan omaan käyttöönsä leirinsä purkamista varten. 

Illemmalla luvassa on puspaa, iltasatuja hipsutteluineen ja musiikkia; Annika 'Annibus' Sippula kitaroineen sekä Protun oma, jo legendaksi muodostunut Jazz-jaosto! 

Sunnuntaina pohditaan, mitä Protussa tapahtuu seuraavat neljä vuotta, eli suunnitellaan Protun uutta strategiaa. Päivä alkaa aamupalalla klo 9 ja päättyy klo 15.30, lounas on tarjolla klo 12. Lisätietoa strategiasta löytyy täältä: https://www.protu.fi/ lomake/42763

Käytännön infoa:

Vuonna 2016 purkajaiset pidetään lauantaina 3.9. klo 11.30 alkaen klo 21.00 asti ja tapahtumapaikkana toimii Pikku-Huopalahden nuorisotalo Helsingissä, osoitteessa Hilda Flodinin aukio 6. 

Tapahtuma järjestetään nuorisotalolla, emmekä voi siten tarjota osallistujille yöpymispaikkaa. Siksi toivomme tiimien sopivan keskenään yöpymisjärjestelyistä. Ulkopaikkakuntalaisten toivotaan pyrkivän järjestämään itselleen yöpymispaikka vaikka jonkun tuttavan luota, mikäli oma tiimiläinen ei voi luokseen kaikkia tiimiläisiä majoittaa.

Purkajaisiin järjestetään matkakorvaukset koulutuksien tapaisesti. Myös Helsingin sisäiset matkat korvataan siis pitkämatkalaisille. Lisää matkakorvauskäytännöistä voit lukea koulutusjaoston ohje-sivulta. Tapahtumaan osallistuvilta peritään kustannuksien kattamiseksi peritään 5 euron suuruinen osallistumismaksu. Purkajaisissa tarjotaan kahvia, teetä, välipalaa ja lounas, mutta omiakin eväitä kannattaa ottaa mukaan! 

(Ajankohtaisia lisätietoja löytyy myös Purkajaiset 2016 -tapahtuman sivuilta facebookista!)

Leirin purkaminen ennen purkajaisia:

Suosittelemme lämpimästi purkamaan leirin yhdessä tiimin kanssa ennen purkajaisia, sillä tänä vuonna purkajaisissa ei ole juurikaan tiimeille varattua aikaa eikä ohjelmaa ole ensisijaisesti sunniteltu oman tiimin kanssa läpikäytäväksi. Purkaminen on tärkeää ja palkitsevaa, vaikka kukaan tiimistänne ei pääsisikään purkajaisiin. Purkaminen tulisi hoitaa mahdollisimman monen tiimiläisen läsnäollessa ja siihen pitäisi varata runsaasti aikaa, vähintään muutama tunti. Jos leirin purkaminen ennen purkajaisia vaikuttaa täysin mahdottomalta esim. aikataulusyistä, voitte hoitaa sitä myös purkajaisviikonlopun aikana, koska ohjelma ei ole pakollista. Jos puratte leiriä tiimin kanssa ennen tapahtumaa, saa jokainen uudistunesta ja monipuolisesta ohjelmasta enemmän irti ja aikaa uusiin ihmisiin tutustumiseenkin jää enemmän!

Leirin purkamisen avuksi Ohjusten oppaasta löytyy kysymyksiä sivulta 17. Näiden käyttöä suositellaan, ja purkamista voi vaihtoehtoisesti toteuttaa myös leirin palautelomaketta täyttäessä.

Vapauttavia ja voimauttavia purkamishetkiä! Ja tervetuloa purkajaisiin!

(kysymykset ja yhteydenotot osoitteeseen purkajaiset@protu.fi)

© Prometheus-leirin tuki ry