Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Uutiset

21.06.2017
Sisältö:

(Kuva: Robin Vuorinen)

Protuleirit ovat kesänä suosiossa: kesän leireille on osallistumassa yli 900 nuorta! Jos utelias pohdinta kesäisessä leiriympäristössä kiinnostaa, mutta ilmoittautuminen jäi syystä tai toisesta aiemmin tekemättä, niin ei hätää - loppukesän leireillä on vielä hajapaikkoja! Kannattaa myös vinkata eteenpäin, jos on kavereita, jotka mahdollisesti olisivat asiasta kiinnostuneita! :)

19.06.2017
Sisältö:

Protun toimistolaiset ovat sitkeästi töissä juhannusaaton aattona torstaina 22.6. aina klo 18 asti.
Juhannusaattona toimisto on kiinni ja juhannuksen jälkeen taas normaalisti auki tiistaista 27.6. lähtien

02.06.2017
Sisältö:


(Kuva: Jani Rutanen)

Prometheus-leirin tuki ry on myöntänyt 7 000 euron apurahan tutkimukseen, jossa selvitetään Prometheus-leirien eli protuleirien vaikutusta leirin käyneisiin nuoriin. Laatuaan ensimmäisessä tutkimuksessa yhteiskuntatieteiden tohtorit Teppo Eskelinen ja Pia Lundbom tarkastelevat, miten protuleiri tukee nuoria pohdiskelevan ja kriittisen maailmankuvan rakentamisessa.

31.05.2017
Sisältö:


(Kuva: Robin Vuorinen)

Prometheus-leirien eli protuleirien kesä käynnistyy sunnuntaina 4.6. leireillä eri puolilla Suomea! Prometheus-leirin tuki ry järjestää kesän aikana 62 protuleiriä, joille on tähän mennessä ilmoittautunut lähes 900 osallistujaa. Leireille, joissa on vielä paikkoja, voi ilmoittautua niiden alkamiseen saakka pitkin kesää.

15.05.2017
Sisältö:

Protun hallitukseen haetaan täydennystä yhden poisjääneen hallituslaisen tilalle. Uusi hallituksen jäsen valitaan kevätkokouksessa 20.5. Uuden hallituslaisen kausi kestää vuoden 2018 loppuun saakka.
Ehdolle voi asettua kuka tahansa Protun jäsen. Jokaisella Protun jäsenellä on myös mahdollisuus vaikuttaa omalla äänellään hallituksen kokoonpanoon saapumalla paikalle kevätkokoukseen.
Mikäli hallituspesti kiinnostaa, laita viestiä osoitteeseen vaalit@protu.fi!

12.05.2017
Sisältö:

Protu on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminnan tekee mahdolliseksi julkinen tuki, leirimaksut ja jäsenmaksut. Näitä täydentävät lahjoitukset auttavat meitä tekemään arvokasta nuorisotyötä jatkossakin. Lahjoitusvaroja käytetään esimerkiksi leireistä ja ohjaajakoulutuksista aiheutuviin tilavuokriin sekä ruoka- ja matkakuluihin.

27.04.2017
Sisältö:

Prometheus-leirin tuki ry (Protu) julistaa haettavaksi 7000 euron tutkimusapurahan protuleirejä koskevan tutkimushankkeen toteuttamiseksi. Tutkimuksen teemana on ”Protuleirin vaikutus leiriläisiin”. Tarkemman tutkimusaiheen ja -kysymykset jätämme tutkijan valittaviksi. Esimerkkejä mahdollisista tarkemmista aiheista on lueteltu alempana.

25.04.2017
Sisältö:

Tulevassa kevätkokouksessa Tampereella 20.5. keskustellaan muun muassa yhdistyksen hallituksen koon muuttamisesta. Keskustelun pohjaksi jäsenet voivat vastata aiheeseen liittyvään kyselyyn viimeistään 10.5.

25.04.2017
Sisältö:


(Bild: Robin Vuorinen)

Prometheus-lägrets stöd rf, d.v.s. Protu, anser att man borde koncentrera sig vid att förebygga mobbning då man vill minska på mobbning bland ungdomar. Det är tilliten till ungdomarnas förmåga att bära ansvar över sitt eget agerande som har nyckelrollen.

25.04.2017
Sisältö:


(Kuva: Robin Vuorinen)

Prometheus-leirin tuki ry:n eli Protun mielestä nuorten kiusaamisen vähentämisessä pitäisi keskittyä kiusaamisen ennaltaehkäisyyn. Avainasemassa on luottamus nuorten valmiuteen ottaa vastuuta omasta toiminnastaan.

Sivut

© Prometheus-leirin tuki ry