Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Uteliasta pohdintaa myös huomenna - tue lahjoituksella Prometheus-leirien järjestämistä!

Protu on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminnan tekee mahdolliseksi julkinen tuki, leirimaksut ja jäsenmaksut. Näitä täydentävät lahjoitukset auttavat meitä tekemään arvokasta nuorisotyötä jatkossakin. Lahjoitusvaroja käytetään esimerkiksi leireistä ja ohjaajakoulutuksista aiheutuviin tilavuokriin sekä ruoka- ja matkakuluihin.

Voit tukea Protua lahjoittamalla keräystilillemme FI51 1745 3000 0978 83 (huomaathan, että rahankeräyksen tilinumero on eri kuin jäsenmaksujen tilinumero). Keräyslupa RA/2017/398 on voimassa 6.4.2017-31.12.2019 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Otamme lämmöllä ja rakkaudella vastaan niin pienet kuin isotkin lahjoitukset!

Lahjoitusvaroilla tehdään ainutlaatuista nuorisotyötä:

  • Tänä kesänä olemme järjestämässä 883 osallistujaa varten 62 protuleiriä ympäri Suomea! Tarvitsemme varoja kouluttaaksemme leirejä vetävät vapaaehtoiset sekä pitämään palveluksessamme yhdistyksen asiakaspalvelusta, taloushallinnosta ja viestinnästä vastaavat työntekijät.
  • Yhdistyksessä toimii suunnittelu-, valmistelu- ja koordinointitehtävissä vähintään 130 vapaaehtoista, joiden valmiuksia, hyvinvointia ja toimintamahdollisuuksia tuetaan aktiivisesti. Aktiivit tekevät vapaaehtoistyötä vuosittain vähintään 30 ihmisen ympärivuotisen kokopäivätyön verran. Suurin osa yhdistyksen varoista pystytäänkin käyttämään hallinto- ja toimistokulujen sijasta varsinaiseen nuorisotoimintaan.
  • Kesällä 2016 toteuttamaamme leiriläiskyselyyn vastanneista 387 leiriläisestä 99 prosenttia sanoi voivansa suositella leiriä ystävilleen. Protulle annettujen kouluarvosanojen keskiarvo oli 9,6. Muut tulomme mahdollistavat sen, että meidän ei tarvitse nostaa osallistumismaksuja protuleireille – kuten emme tänäkään vuonna tehneet.

PS Voit tukea Protua taloudellisesti myös liittymällä yhdistyksen jäseneksi (https://www.protu.fi/jaseneksi)! Jäsenyys oikeuttaa hakemaan apuohjaajaksi kesän 2018 leireille  ja osallistumaan yhdistyksen kokouksiin. Jäsenet saavat Protu-lehden kotiin kannettuna.

PPS Kesän leireillä on vielä paikkoja pitkin kesää - vinkkaa kiinnostuneille, että vielä ehtii!

© Prometheus-leirin tuki ry