Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lähde koulutiedottamaan - saat Protun kangaskassin tai alennuksen koulutukseen!

Haluatko että yhä useampi nuori saa tietää Protusta ja kartuttaa samalla itsellesi hyvää vapaaehtoistyökokemusta? Lähde yksin tai ystäväsi kanssa esittelemään Protua yläkouluun tai toisen asteen oppilaitokseen! Kaikille syksyn 2017 aikana koulutiedottaneille luvassa valinnaisesti joko huippuhieno Protu-kangaskassi tai 10 euron alennus yhteen ensi kevään protukoulutukseen!

Protun koulutiedottamista voi tehdä kuka vain leirillä itse ollut. Protua voi esitellä esimerkiksi yhteiskuntaopin ja historian tunnilla, ET- tai uskonnon tunnilla tai vaikka aamunavauksessa. Saat yhdistykseltä apua, tukea ja materiaalit!

Koulutiedottajia on haussa Kaitaan koululle 29.9. (Espoo) ja Tampereen normaalikouluun (syys-lokakuun tiistait). Jos pääset koulutiedottamaan jompaan kumpaan näistä tai vaikkapa johonkin kouluun omalla kotipaikkakunnallasi, ota yhteyttä koulutiedotus@protu.fi ja saat lisätietoja!

Koulutiedottajat saavat halutessaan korvauksen matkustuskuluista oman paikkakunnan ulkopuolelle sekä todistuksen koulutiedottajana toimimisesta.

Lue lisää koulutiedotuksesta: https://www.protu.fi/mukaan-toimintaan/koulutiedottajaksi
Ilmoittaudu koulutiedotuksesta kiinnostuneeksi lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCmSBxoi4fweuos-62SUEEUO_eX8ds...
koulutiedottajien Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/1064958503522684/

© Prometheus-leirin tuki ry