Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Miltä Protun nettisivujen pitäisi näyttää? Piirrä se www:lle!

Haaveiletko salaa tai vaikka julkisemminkin kädenjälkesi näkymisestä netissä ja Protussa? Entä jos se olisi mahdollista, samaan aikaan? Osaatko pukea visuaalisia ideoitasi pikseleiksi? Www-ryhmä tarvitsee sinua. Ei koodaamaan, vaan luomaan.

Protun visuaalisen ilmeen yhtenäistäminen on ollut pitkä projekti, joka aloitettiin tiedotusjaostossa esitteistä joku vuosi sitten ja joka on toteutettu jo esimerkiksi Protun somemainonnassa. Nyt samaa tyyliä olisi tarkoitus jatkaa Protun nettisivuilla. Miltä Protun uusien nettisivujen pitäisi siis näyttää, sinun mielestäsi? Millaiset valikot toimivat, millaista kuvitusta ja mihin kohtaan olisi kiva saada, onko sivupalkki vielä in?

Piirrä näkemyksesi Photoshopilla tai vastaavalla ohjelmalla. (Huom! Ei sivujen jokaisesta mahdollisesta näkymästä. Yksi tai muutama riittää hyvin! :)) Lähetä sitten kädenjälkesi www-työryhmälle www@protu.fi 4.11.2017 mennessä jpeg- tai png-muodossa. Näkemyksistä koostetaan marraskuun aikana raamit, joiden mukaan ammattikoodari alkaa koodata uusille nettisivuille ulkonäköä, ja jos intoa riittää, pääset tähän koostamisvaiheeseenkin mukaan.

Suuriin kysymyksiin ja hämmennyksiin voi huhuilla apua www-ryhmältä. Innoitusta ja kertausta Protun yhtenevästä visuaalisesta ilmeestä löydät esimerkiksi tämän höpinän kuvituskuvasta tai Protun somepäivityksistä.

© Prometheus-leirin tuki ry