Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kouluttajien aikataulutoivelomake julkaistu - täytä 29.11. mennessä

Vuoden kohokohta - koulutuskevät - lähestyy kovaa vauhtia! On siis aika selata kalenteria ja pohtia, minne päin Suomea tulevana keväänä lähtisi kouluttamaan, nimittäin kouluttajien aikataulutoivelomake kevään 2018 protukoulutuksia varten on julkaistu! Lomake löytyy täältä.

Joka kevät tarvitaan suuri määrä kouluttajia varmistamaan, että Protu-leirien laatu säilyy ensi kesänä yhtä korkealla kuin aiemminkin. Lähde siis ihmeessä mukaan, olitpa sitten kokenut kouluttajakonkari tai vasta ensimmäistä kertaa kouluttamisesta haaveileva protu!

Lomake tulee täyttää viimeistään 29.11., sillä koulutusjaosto kokoaa koulutustiimit heti joulukuun alussa. Koulutustiimien julkaisusta tiedotetaan kaikille kouluttajille pian tiimien kokoamisen jälkeen.

Lomake kannattaa täyttää mitä pikimmin, ettei sen täyttäminen unohdu! Mikäli haluat muuttaa vastauksiasi myöhemmin, voit lähettää lomakkeen uudestaan, jolloin huomioimme vain uusimman lomakkeen vastaukset.

HUOM! UUSI KOULUTTAJA: olethan käynyt tai käymässä tänä syksynä kouluttajakoulutuksen? Mikäli et ole vielä ilmoittautunut kouluttajakoulutukseen, voit tehdä sen täällä

Kevään koulutuksissa nähdään!

© Prometheus-leirin tuki ry