Choosing a camp

Registration

Confirmation / payment

Order confirmation

International Oriniemi 23.7.

Sun 23.07.2023 - Sun 30.07.2023

  • Ukko Suden tie 20
  • 20900 Turku
  • Turun seutu

Registration status

18 / 18 (Jonossa 1)

  • International

369,00 

Tälle leirille ei voi vielä ilmoittautua.

Leirin kuvaus

Sign-up queue is not available for International camps.
Jonotus ei ole saatavilla International-leireille

Description of camp type

Curious pondering, games and activities, deep dialogues, new friends, interesting opinions, camp life and a good time. Prometheus camps are all of this and even more.
International-leiri on englanninkielinen leiri, joka on tarkoitettu muille kuin suomea tai ruotsia äidinkielenä puhuville. Pieni kiintiö on osoitettu myös suomen- tai ruotsinkielisille, joiden englanninkielen taito on kuitenkin riittävä tehokkaaseen itseilmaisuun.

Camping site Oriniemi

Aurinko, meri ja protuleiri. Oriniemi on rakastettu leiripaikka Turun Hirvensalossa, jonne tullaan joka kesä pohtimaan elämää kauempaakin. Päärakennuksessa iso sali ja takkahuone. Majoittuminen 6 hengen huoneissa. Sisä-wc. Suihkumahdollisuus juoksevalla vedellä, mutta pääosin peseydytään puusaunassa muuripadassa lämmitettävällä vedellä. Rannalla laituri, josta pääsee mereen uimaan. Hyvät julkiset yhteydet Turun keskustasta, Helsingistä ja Tampereeltakin vain n. 2,5h ajomatka.

”Leiripaikka oli ihan mahtava ja tykkäsin tosi paljon merenläheisestä sijainnista. Suihkut ja vessat oli vasta uusittu joka oli mahtavaa! Sauna oli ihanan tunnelmallinen ja lähellä rantaa. Eli tykkäsin tosi paljon.” -Venla, kesän 2018 leiriläinen

Oriniemen partiomaja
Oriniemen retkeilymaja (Antisense karttapaikka)
Oriniemi (Google Maps)

Get to know the campsite