Nyfiket tänkande på Prometheus-läger!

  • Välkommen på Prometheus-läger där du får diskutera och debattera kring samhälleliga och filosofiska teman samt ämnen som hänger ihop med det egna livet! Till Protus värderingar hör glädje, välmående, jämlikhet, nyfiket tänkande och hållbarhet.
  • Verksamheten utförs av aktiva volontärer. Protu har aktiviteter året runt, både för ungdomar som genomfört lägret och för vuxna som är intresserade av aktiviteterna. Alla är välkomna att delta i aktiviteterna, oavsett ålder, bakgrund eller erfarenhet.
  • Förutom aktiva volontärer behöver vi donerare. Vi vill växa vår verksamhet så att vi kan erbjuda en campingplats för alla som vill. Din donation hjälper oss att utveckla vår lägerverksamhet.

Se vad som är en del av vårt dagliga liv, hitta de senaste utgåvorna i nyhetsavsnittet

Rekordmånga deltagare på sommarens protuläger – insamling startad för att öka antalet läger

Läs mer

Huvudsaken är att börja göra saker genom entusiasm och glädje

“Min upplevelse har varit så avslappnad och rask på ett roligt sätt. Att man är lite av en professionell i alla och inte inom något område samtidigt, huvudsaken är ändå att börja göra saker genom entusiasm och gjälde. Det finns alltid någon som kan ge råd eller vet vem man ska fråga, och till slut skrattar vi dock och klappar varandra på axeln att “det här gick jättebra!”. Jag antar att det är vad Protu handlar om!

OTAVA, AKTIV I PROTU