Choosing a camp

Registration

Confirmation / payment

Order confirmation

International Oriniemi 30.7.

Sun 30.07.2023 - Sun 06.08.2023

  • Ukko Suden tie 20
  • 20900 Turku
  • Turun seutu

Registration status

17 / 18 (Jonossa 1)

  • International

369,00 

Tälle leirille ei voi vielä ilmoittautua.

Leirin kuvaus

Sign-up queue is not available for International camps.
Jonotus ei ole saatavilla International-leireille.

Description of camp type

Curious pondering, games and activities, deep dialogues, new friends, interesting opinions, camp life and a good time. Prometheus camps are all of this and even more.
International-leiri on englanninkielinen leiri, joka on tarkoitettu muille kuin suomea tai ruotsia äidinkielenä puhuville. Pieni kiintiö on osoitettu myös suomen- tai ruotsinkielisille, joiden englanninkielen taito on kuitenkin riittävä tehokkaaseen itseilmaisuun.

Camping site Oriniemi

Aurinko, meri ja protuleiri. Oriniemi on rakastettu leiripaikka Turun Hirvensalossa, jonne tullaan joka kesä pohtimaan elämää kauempaakin. Päärakennuksessa iso sali ja takkahuone. Majoittuminen 6 hengen huoneissa. Sisä-wc. Suihkumahdollisuus juoksevalla vedellä, mutta pääosin peseydytään puusaunassa muuripadassa lämmitettävällä vedellä. Rannalla laituri, josta pääsee mereen uimaan. Hyvät julkiset yhteydet Turun keskustasta, Helsingistä ja Tampereeltakin vain n. 2,5h ajomatka.

”Leiripaikka oli ihan mahtava ja tykkäsin tosi paljon merenläheisestä sijainnista. Suihkut ja vessat oli vasta uusittu joka oli mahtavaa! Sauna oli ihanan tunnelmallinen ja lähellä rantaa. Eli tykkäsin tosi paljon.” -Venla, kesän 2018 leiriläinen

Oriniemen partiomaja
Oriniemen retkeilymaja (Antisense karttapaikka)
Oriniemi (Google Maps)

Get to know the campsite

Registration form

Check your information and edit it if necessary

Who goes to camp?*

Youth camps: for approx. 14–16 year olds (taken after 8th or 9th grade), sennu camps: for 17–21 year olds, adult camps: for over 20 year olds

Camper information

Camper's diet

The language of a camper

Language quota*

Language skills

Basic discount

Children or adult campers from economically disadvantaged families are entitled to a discount on the camp fee (€70). E.g. unemployed, working low-income earners, pensioners, students, low-income single parents and long-term sick people are entitled to the discount. You can also get a discount in other similar circumstances where the income is not enough to cover the expenses.

When applying for a basic discount, enter the discount basis in the field below.

Special discount

Families in a very weak financial position can also apply for a bigger discount on the child’s youth camp fee from the association by sending a free-form request to Protu’s office at protu@protu.fi. You can tell more about the family’s financial situation in the message, but we don’t need attachments.

 

Data protection

Restricting Communications

Other consents