Leveransvillkor

I Protushopen kan du köpa stödprodukter och göra donationer. I bruk Paytrail, som möjliggör betalning i nätbank och med kreditkort.

Vi postar produkter endast inom Finland. Leveranskostnader läggs till beställningspriset.

Efter beställning av supportprodukten får du en bekräftelse på beställningen till din e-post. Produkterna levereras med post till ett närliggande utlämningsställe.

Det kan bli en försening i att skicka de beställda produkterna. Protu ansvarar inte för skador orsakade av förseningar i produktleverans.

Supportprodukter beställda från Protushopen har 14 dagars returrätt. Du kan returnera eller byta en oanvänd supportprodukt som är i nyskick om den inte motsvarar din beställning eller om produkten är defekt. För returärenden kan du kontakta protukauppa@protu.fi.

När du köper supportprodukter från webbutiken eller donerar ber vi om ditt namn, adress, telefonnummer och e-post som kontaktinformation. Den angivna kontaktinformationen används för att behandla beställningen eller donationen. Om kunden lämnat samtycke kan kontaktuppgifter även användas för kommunikation om Protus verksamhet.