Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Tule protukouluttajaksi!

Protukouluttajaksi keväälle 2017?

Haku protukouluttajaksi keväälle 2017 on käynnissä! Kaipaamme paljon sekä uusia että vanhoja kouluttajia! 

 

Jos olet vetänyt ainakin yhden kesäleirin, olet etsimämme henkilö! 

 

Mietitkö, onko sinusta siihen?
Oikea vastaus: ON!
Voit kouluttaa, vaikka sinulla olisi vetokokemusta vasta yhdestä kesäleiristä.

 

Voit ilmoittaa olevasi kiinnostunut toimimaan kouluttajana täyttämällä lomakkeen, joka löytyy tämän linkin takaa. Lomakkeen täyttäminen ei ole sitova tai lopullinen ilmoittautuminen, ja nyt kun aikataulutoivelomake on julkaistu, tämän täyttäminen ei ole edes tarpeellista. Päästäksesi koulutustiimiin sinun on vielä täytettävä kouluttajan aikataulutoivelomake ja jos olet uusi kouluttaja, käytävä kouluttajakoulutus (katso alempaa). Kouluttajien aukatailutoivelomake löytyy tämän linkin takaa. Täytä lomake marraskuun loppuun mennessä! Ilman aikataulutietojasi sinua ei voida sijoittaa koulutustiimeihin.

Jotta voimme taas ensi keväänä kouluttaa 500 tiimiläistä ensi kesän leirejä vetämään, tarvitsemme paljon uusia kouluttajia riveihimme! Kouluttaminen on helppo tapa nauttia protutoiminnassa ja -tunnelmasta myös leirien ulkopuolella. Koulutustiimeissä tutustuu uusiin ihmisiin ja asioiden kouluttaminen johtaa usein niiden syvempään ymmärtämiseen.

Jos suunnittelet tiimiin menoa ensi kesänä, mutta tuttujen asioiden kertaaminen koulutuksissa ei kiinnosta, kouluttaminen on erinomainen vaihtoehto: kouluttamalla voit nimittäin korvata myös omat koulutuksesi! Toisaalta kouluttaminen tarjoaa mahdollisuuden protuiluun myös leirinvedossa välivuotta pitävälle. Kaiken lisäksi kouluttaminen on vielä kivaakin!

Tunnelmia Konttimäen Super2-koulutuksesta keväältä 2014. Kuva: Jani Rutanen
Tunnelmia Konttimäen Super2-koulutuksesta keväältä 2014. Kuva: Jani Rutanen

 Mitä kouluttaminen vaatii?

Kuten leiritiimeihinkin, kouluttajiksi tarvitaan monenlaisia ihmisiä erilaisine vahvuuksineen, organisaattoreista tunnelmanluojiin. Kouluttajaksi voi hakea kuka tahansa ainakin kerran tiimissä ollut protu.

Ajallisesti kouluttajaksi lähteminen vaatii vähintään kolme viikonloppua (vanhoilta kaksi): kouluttajakoulutuksen ja ainakin kaksi koulutusta kouluttajana kevään aikana. Lisäksi koulutustiimit palaveeraavat (tutustuvat, suunnittelevat koulutusta ja sopivat työnjaosta) ennen koulutusta, mahdollisuuksien mukaan kasvotusten.

Kouluttajakoulutukset syksyllä 2016

* Märkiö, 15.-16.10. (Helsinki)

* Porkkalanniemi 19.-20.11. (Helsinki)

* Sävi 26.-27.11. (Tampere)

Ilmoittautumaan pääset sivupalkin kohdasta Kouluttajakoulutukset.


HUOM! Järjestelmä sallii ilmoittautumisen vain niille, joilla on voimassa oleva tiimirooli. Kaikki viime kesän tiimiroolit on poistettu sivuilta uusien roolien tieltä, joten hae itsellesi uusi rooli ensi kesää varten, jotta voit ilmoittautua kouluttajakoulutukseen!

Muista täyttää myös myöhemmin julkaistava aikataulutoivelomake!

Tarvitsemme paljon uusia kouluttajia, joten mainostakaa kouluttamista myös kavereille ja entisille tiimiläisille ja muille protuille joissa uskotte olevan kouluttaja-ainesta!

Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa koulutusjaosto: koulutus@protu.fi

© Prometheus-leirin tuki ry