Protukauppa

Protukaupassa voit ostaa tukituotteita ja tehdä lahjoituksia. Käytössä Paytrail, joka mahdollistaa maksamisen nettipankissa ja luottokortilla.

Postitamme tuotteita ainoastaan Suomen sisällä. Toimituskulut lisätään tilauksen hintaan.

Tee lahjoitus

Kaipaako maailma mielestäsi lisää itsenäisesti ja kriittisesti ajattelevia ihmisiä, nuoria ja aikuisia? Tee lahjoitus Protulle. Lahjoituksellasi teemme nuorille ikimuistoisen leirikokemuksen ja annamme yhdessä kipinän ajatteluun.

Protuleirit ovat nyt suositumpia kuin koskaan. Leiripaikat viedään käsistä ja kysyntää olisi paljon enemmän, kuin mitä pystymme leirejä järjestämään.

Haluamme kasvattaa toimintaamme, jotta voimme tarjota leiripaikan jokaiselle halukkaalle. Lahjoituksesi auttaa meitä kasvamaan.

Voit lahjoittaa tekemällä tilisiirron FI51 1745 3000 0978 83 (Prometheus-leirin tuki ry). Jokainen lahjoitus on meille tärkeä.

Poliisihallituksen keräyslupa nro RA/2022/924.

Tutustu Protuun

Protun idea perustuu ihmisten kykyyn päättää omasta elämästään ja kantaa vastuuta maailmasta: nuorille ei tarjota valmiita vastauksia, vaan asioita pohditaan yhdessä.

Lue lisää

Leirin tavoitteet ja periaatteet

Protuleiri antaa nuorille mahdollisuuden saada tukea oman elämänkatsomuksensa rakentamiseen ja elämäntaitojen kehittämiseen.

Lue lisää