Mukaan toimintaan

Protun käynyt nuori, tule tekemään toisille nuorille ikimuistoinen leirikokemus! Protuleireille haetaan 15–19-vuotiaita apuohjaajia. Apuohjaajana saat työelämässäkin arvokasta vapaaehtoistyökokemusta ja halutessasi myös todistuksen!

Apuohjaajaksi leireille

Kaipaako maailma mielestäsi lisää itsenäisesti ja kriittisesti ajattelevia ihmisiä? Protuleireille haetaan erilaisista taustoista kaiken ikäisiä (mutta vähintään 20-vuotiaita) vapaaehtoisia ohjaajia! Ohjaajana tarjoat nuorille paikan pohtia maailmaa ja annat heille samalla monipuolisia valmiuksia elämään!

Ohjaajaksi leireille

Protuile kesät talvet, oma jaosto on kuin ympärivuotinen leiritiimi! Jaostot huoletivat leirien taustalla olevasta työstä ja protumaisen toiminnan järjestämisestä. Jaostoissa pääsee mukavassa seurassa oppimaan taitoja, kuten vaikkapa ryhmätyötaitoja, suunnitelmallisuutta, itsetuntemusta ja ajanhallintaa.

Jaostolaiseksi

Kouluttajat huolehtivat Protussa siitä, että tulevat leiritiimiläiset saavat hyvät valmiudet onnistunutta leiriä varten. Jos olet itsekin menossa vetämään leiriä, voit samalla korvata omat kouluttautumisesi kouluttamalla muita.

Kouluttajaksi

Oletko kiinnostunut ruoanlaitosta? Protukokkina pääset käyttämään taitojasi ja olemaan tärkeässä roolissa toiminnassamme. Kokkeja tarvitaan niin leireille kuin myös erilaisiin Protun tapahtumiin, joten tule rohkeasti mukaan!

Kokiksi

Eri paikkakunnilla ympäri Suomea toimii Protun paikallisryhmiä eli paikallisprotuja. Paikallisryhmää vetävät paikalliset protuleirin käyneet ja niiden protuisa vapaa-ajan toiminta on avointa kaikille protunmielisille.

Paikallisryhmiin

Miksi lähteä aktiiviprotuksi?

Lue lisää Protun toiminnasta

Tule vapaaehtoiseksi puistikseen!

Lue lisää

Haluatko tietoa appariksi lähtemisestä? UA-infot Helsingissä 14.9. ja Zoomissa 15.9.

Lue lisää