Eräkolkka

Paikan tyyppi

Leiripaikka

Seutu

Jyväskylän seutu

Osoite

Saarisenmäentie 44,

41660 Toivakka

Omistaja

Eräkolkka Oy

Kuvaus

Keski-Suomi on tunnettu henkeäsalpaavan kauniista järvistään ja jylhistä metsistään – sekä tietenkin erityisen protuisasta menosta Eräkolkassa! Toivakan kirkonkylän läheisyydessä sijaitseva entinen partiolaisten kurssi- ja leirikeskus on vain noin 40 km ajomatkan päässä Jyväskylästä. Eräkolkan päärakennuksessa ruokasali ja yläkerrassa viihtyisä kokoontumistila. Rakennuksessa puu- ja sähkösaunat. Majoittuminen yhdessä suuressa ja kolmessa pienemmässä huoneessa. Sisä-wc ja suihkut. Tontilla iso nurmialue, pelikenttä ja laavu. Korkean mäen päältä utelias protu löytää pienen lammen, jonka rannalla on illanviettoihin sopiva tunnelmallinen kota. Paikassa on mahdollista järjestää esteetön leiri.

Eräkolkka (Kansalaisten karttapaikka)
Eräkolkka (Google maps)

Tiedot paikan esteettömyydestä

Paikka on osin esteetön, osallistuminen voi olla haasteellista liikuntarajoitteisille. Rakennuksen sisäänkäynti ja koko sisätila on esteetön, vaikka joissakin kohdissa voi olla ahdasta kulkea pyörätuolilla, ja paikassa on matalia kynnyksiä. Yläkertaan vievät ainoastaan portaat.
Liikuntarajoitteisille suositellaan suoraan yhteydenottoa paikan omistajaan ennakolta, jotta kukin voi tehdä arvion paikan soveltuvuudesta itselleen.

Tulevat leirit täällä

Leiri Eräkolkka 21.7.

21.7.2024 - 28.7.2024

  • Saarisenmäentie 44
  • Toivakka, Jyväskylän seutu

Nuortenleiri

Ilmoittautumistilanne

18 / 18

399,00 

Jonota leirille

Leiri Eräkolkka 14.7.

14.7.2024 - 21.7.2024

  • Saarisenmäentie 44
  • Toivakka, Jyväskylän seutu

Nuortenleiri

Ilmoittautumistilanne

18 / 18 (Jonossa 1)

399,00 

Jonota leirille