Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Mukaan Protun toimintaan?

Protulla on kaksi vakituisesti palkattua toimistotyöntekijää, mutta ylivoimaisesti suurin osa toiminnastamme tehdään vapaaehtoisvoimin ja sinä voit lähteä siihen mukaan! Vapaaehtoista työvoimaa tarvitaan vuosittain ainakin 30 ihmisen ympärivuotisen kokopäivätyön verran.

Jotta Protu voisi järjestää joka kesä leirin lähes tuhannelle leiriläiselle, ei yksin riitä, että onnistumme hankkimaan leirejä vetämään yli viisisataa ohjaajaa/apuohjaajaa. Leiriohjaajien lisäksi Protu tarvitsee vuosittain:

Leiriohjaajien lisäksi Protussa siis toimii noin kaksisataa aktiivia joka ikinen vuosi. On laskettu, että Protussa tehtävän vapaaehtoistyön määrä ylittää jopa 60 000 tuntia joka vuosi.

Mukaan leiritoimintaan?

Prometheus-leirit ovat toimintamme ydin. Leirien suunnittelu ja toteuttaminen on tärkein, työläin ja monien mielestä myös antoisin tehtävämme. Leiritiimeihin tarvitaan joka kesä lähes 150 ohjaajaa ja 350 apuohjaajaa. Mikäli haluat olla mukana tekemässä leiriä, joka antaa niin sinulle kuin leiriläisillekin uusia ajatuksia ja unohtumattomia kokemuksia, lähde appariksi tai ohjaajaksi! Jokaiselle leirille tarvitaan myös kokki, jolle maksetaan työstä pieni korvaus.

Tue Protua liittymällä jäseneksi!

Yhdistyksen jäsenyys avaa useita mahdollisuuksia osallistua toimintaamme. Liittymällä Protun jäseneksi voit myös tukea yhdistyksen toimintaa taloudellisesti, vaikka et osallistuisikaan sen toteuttamiseen työpanoksellasi. Vastineeksi saat jäsenlehden ja mahdollisuuden ottaa kantaa yhdistyksen asioihin esimerkiksi verkkosivujemme keskustelufoorumilla ja yhdistyksen kokouksissa.

Lähde aktiiviksi!

Jotta leirien järjestäminen olisi mahdollista, tarvitaan paljon työtä. Leiritiimit täytyy kouluttaa ja koota, leireistä täytyy tiedottaa leiri-ikäisille nuorille, leiripaikat täytyy varata... Protuleirin käyneille järjestetään myös muuta toimintaa, kuten syysleirejä, paikallistoimintaa ja valtakunnallisia tapahtumia. Jos siis haluat osallistua yhdistyksemme toimintaan myös leirien ja kesäkauden ulkopuolella, voit ryhtyä kouluttajaksi, koulutiedottajaksi tai liittyä johonkin Protun monista jaostoista ja työryhmistä.

Riippumatta siitä, haluatko omistaa Protulle suurimman osan vapaa-ajastasi, auttaa yhden viikonlopun verran vuodessa tai mitä tahansa siltä väliltä, olet tervetullut antamaan oman panoksesi Prometheus-leiritoiminnan rakentamiseen!

© Prometheus-leirin tuki ry