Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Alkajaiset & Kevätkokous 2019

Tule aloittamaan Protukesä seikkailun merkeissä. Luvassa 2 päivää, leikkejä, tiimiaikaa ja ruokaa!! Hyödynnä tämä vaikka ylimääräisenä tiimitapaamisena. Tutustu sivupalkista tapahtumaan tarkemmin <--

 

Alkajaiset on hilpeä kesänaloitustapahtuma, johon voit tulla tapaamaan ystäviä, nauttimaan protumaisesta ohjelmasta ja toivottamaan kesän tervetulleeksi! Mukaan voi tulla koko leiritiimin voimin, sillä mikä olisi parempi paikka viettää aikaa yhdessä tutustuen ja leiritunnelmiin virittyen! Ohjelma on suunniteltu erityisesti tiimit huomioon ottaen. Tämän vuoden teema on Seikkailu, joten nyt on hyvä hetki hypätä mukaan vaikkei ketään ennestään tuntisikaa!
Potkaistaan kesä yhdessä käyntiin! ☀

 

Huom! Muista ilmoittautua tapahtumaan, sillä kokit voivat varautuvat valmistamaan ruokaa vain ilmoittautuneille! Muistakaa kutsua myös kaverit mukaan!
Linkki ilmoittautumiseen: http://bit.ly/2Lbo1Fj

 

Alkajaisista peritään osallistumismaksu (5€ yhdestä päivästä, 10€ molemmista päivistä)
Alkajaisiin/kevätkokoukseen maksetaan matkakorvaukset yhdistyksen jäsenille!

Paikka/Plats: Munkkivuoren Nuorisotalo Kameleontti (https://goo.gl/wugFTs): Raumantie 5, 00350 Helsinki

Aika/Tid: 18.–19.5.2019


Kevät tulee, tule sinäkin!

 

HUOM! Paikalla on myös kesän 2018 löytötavaroita, joista voit hakea omasi tai tehdä löytöjä! Jäljelle jääneet löytötavarat päätyvät hävitykseen.

HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 16.5. klo 20:00

 

Jos et ehdi ilmoitautua ennen 16.5 ja osallistuminen ruokailuun tai sinulla on muuta kysyttävää laita viestiä osoitteeseen: sebu.bergman@protu.fi

© Prometheus-leirin tuki ry