Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Alkajaiset ja kevätkokous 2022

Status message

You must login or register to view this form.

Alkajaiset ja kevätkokous järjestetään tänä vuonna Munkkiniemen nuorisotalolla Helsingissä la-su 23.-24.4. Paikalle voi saapua jo perjantaina 22.4. 20:15 majoittumaan, jotta ei tarvitse aamulla raahautua paikalle. Mikäli sää sallii, järjestetään perjantaina ennen majoittautumista mahdollisuus kokoontua hengailemaan läheiseen puistoon ja saattaapa olla pienimuotoista ohjelmaakin luvassa. Alkajaisten virallinen ohjelma alkaa lauantaina 10:00, mitä ennen 9-10 on tarjolla aamupalaa.

Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduthan heti, mikäli olet aikeissa tulla tapahtumaan. Lomakkeen täyttäminen vie keskimäärin yhden minuutin ja ilmoittautumisen voi perua jälkikäteen. Ilmoittautuneille lähetetään myös sähköpostia tapahtumaviikon alussa, jonka jälkeen voi vielä päivittää ilmoittautumistietoja. Ilmoittautumisia otetaan vastaan ja lomaketta voi muokata keskiviikkoon 20.4. asti. Tapahtuman ruokailut maksavat 5€/päivä. Majoittujien yhteystiedot ilmoitetaan pelastuslaitokselle.

Lomakkeen nimi- ja sähköpostikentät tulevat automaattisesti Protun käyttäjätiedoista. Mikäli niissä on virhe, klikkaa nimeäsi vihreässä yläpalkissa, sitten sen alla muokkaa.

© Prometheus-leirin tuki ry