Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Huoltajakysely 2019

Status message

Submissions for this form are closed.

Kysely on tarkoitettu kesällä 2019 järjestettävien Prometheus-leirien leiriläisten huoltajille. Kyselyllä kartoitamme leirien ja leiritiedotuksen onnistumista vuonna 2019. Vastauksesi auttavat meitä kehittämään leirejämme ja toimintaamme jatkossa. Suosittelemme vastaamaan kyselyyn tietokoneella mobiililaitteen sijasta.

Kiitos vastauksistasi!

 

Enkät för vårdnadshavare på svenska hittas här. Survey in English can be found here.

 

Huom: Jos vastaat kyselyyn ollessasi kirjautuneena sivustolle, lomakejärjestelmä tallentaa automaattisesti myös nimesi vastauksesi mukana. Jos haluat vastata kyselyyn nimettömänä, kirjaudu ensin sivustolta ulos.

 

****************************

 

Hei kesän 2019 protuleiriläisen huoltaja!

Lapsesi on nyt käynyt Prometheus-leirin. Onnea! Haluaisimme kuulla mielipiteitäsi leiristä ja leiritiedotuksesta, joten olisi upeaa, jos vastaisit palautekyselyymme. Pyydämme, että kehottaisit myös leirin käynyttä nuorta täyttämään palautekyselymme. Leiriläisille tarkoitettu palautekysely löytyy täältä.

 

Protuelämä on muutakin kuin aikuistumisleirejä nuorille!

  • Liittymällä Protun jäseneksi voitte tukea vapaaehtoistyötä jatkossakin. Ilman jäsenmaksuja näitä leirejä ei voitaisi järjestää.
  • Halutessasi voit tukea protuleirien järjestämistä myös lahjoittamalla rahaa Prometheus-leirin tuki ry:n keräystilille FI51 1745 3000 0978 83. Poliisihallituksen keräyslupa nro RA/2017/398, voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta, keräysaika on 6.4.2017-31.12.2019.
  • Voit myös itse lähteä mukaan tekemään entistä parempia leirejä ja mahdollistamaan leirikokemuksen myös muille nuorille. Ohjaajien ilmoittautuminen tapahtuu talvella ja leirikokkien keväällä. Tarkemmat tiedot löytyvät ohjaajien osalta täältä ja kokkien osalta täältä.
  • Seuraa Protua myös sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Ask.fm, Twitter) niin pysyt kartalla mitä tapahtuu. Voit myös käydä arvostelemassa Protun Facebookissa. Lisätietoa Protusta sosiaalisissa medioissa löydät täältä.
  • Etkö käynyt omaa protua ollessasi nuori? Haluaisitko kuitenkin kokea protuleirin leiriläisen näkökulmasta? Protu järjestää joka kesä myös yli 20-vuotiaille tarkoitettuja aikuisleirejä. Lisätietoa löydät täältä.

Protulle on tärkeää, että kaikki kokevat olonsa protuleirillä hyväksi ja turvalliseksi. Jos leirin käynyt nuori on kohdannut protuleirillä epäasiallista käytöstä, puhetta tai muuta toimintaa, josta hänelle on jäänyt epämukava tai epävarma olo, hän tai sinä voitte ilmoittaa Protulle asiasta (halutessanne anonyymisti) verkkolomakkeella. Voitte myös ottaa luottamuksellisesti yhteyttä suoraan Protun häirintäyhteyshenkilöihin Venla Hannukselaan, Tsenna Väänäseen ja Valo Inkiseen osoitteessa hairintailmoitus@protu.fi.

Palautteilla on meille ensiarvoisen tärkeä merkitys leiriemme kehittämisessä, leiripaikkojen valinnoissa ja ohjaajien kouluttamisessa. Kiitos siis vastaamisesta!

Prometheus-leirin tuki ry

 

****************************

© Prometheus-leirin tuki ry