Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Huoltajakysely 2020

Status message

Submissions for this form are closed.

Kysely on tarkoitettu kesällä 2020 järjestettävien Prometheus-leirien leiriläisten huoltajille. Kyselyllä kartoitamme leirien ja leiritiedotuksen onnistumista vuonna 2020. Vastauksesi auttavat meitä kehittämään leirejämme ja toimintaamme jatkossa. Suosittelemme vastaamaan kyselyyn tietokoneella mobiililaitteen sijasta.

Kiitos vastauksistasi!

 

Enkät för vårdnadshavare på svenska hittas här. Survey in English can be found here.

 

Huom: Jos vastaat kyselyyn ollessasi kirjautuneena sivustolle, lomakejärjestelmä tallentaa automaattisesti myös nimesi vastauksesi mukana. Jos haluat vastata kyselyyn nimettömänä, kirjaudu ensin sivustolta ulos.

 

****************************

 

Hei kesän 2020 protuleiriläisen huoltaja!

Lapsesi on nyt käynyt Prometheus-leirin. Onnea! Haluaisimme kuulla mielipiteitäsi leiristä ja leiritiedotuksesta, joten olisi upeaa, jos vastaisit palautekyselyymme. Pyydämme, että kehottaisit myös leirin käynyttä nuorta täyttämään palautekyselymme. Leiriläisille tarkoitettu palautekysely löytyy täältä.

Protuleirit järjestetään pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Toimintaa järjestämään ovat tervetulleita kaikki iästä, taustasta tai kokemuksesta riippumatta. Tule mukaan tekemään ainutlaatuista nuorisotoimintaa, joka tukee nuorten kasvua itsensä hyväksyvään, osallistuvaan ja kriittiseen aikuisuuteen – lähde protuleirille ohjaajaksi tai kokiksi!

Liittymällä Protun jäseneksi voitte tukea Protun ainutlaatuista vapaaehtoistyötä jatkossakin. Ilman jäsenmaksuja näitä leirejä ei voitaisi järjestää. Voit myös lahjoittaa rahaa Protun keräystilille FI51 1745 3000 0978 83. Poliisihallituksen keräyslupa nro RA/2020/387, voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta, keräysaika on 7.4.2020–31.12.2021.

Protulle on tärkeää, että kaikki kokevat olonsa protuleirillä hyväksi ja turvalliseksi. Jos leirin käynyt nuori kohtasi minkäänlaista epäasiallista puhetta tai käytöstä, voitte ilmoittaa asiasta (halutessanne anonyymisti) täällä: https://www.protu.fi/lomake/44073. Voitte myös ottaa luottamuksellisesti yhteyttä suoraan Protun häirintäyhteyshenkilöihin: hairintailmoitus@protu.fi.
Palautteilla on meille ensiarvoisen tärkeä merkitys leiriemme kehittämisessä, leiripaikkojen valinnoissa ja ohjaajien kouluttamisessa. Kiitos siis vastaamisesta!

Prometheus-leirin tuki ry          

 

****************************

© Prometheus-leirin tuki ry