Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kaamoskarkelot ja syyskokous 2022

Status message

Tämä lomake on suljettu.

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Mikäli et osallistukaan ruokailuihin, laitathan sähköpostia uumas@brotu.fi. Voi myös kysellä mahdollisuutta vielä ilmoittautua ruokailuun ja majoitukseen, mutta se ei välttämättä enää onnistu.

Kaamoskarkelot ja syyskokous järjestetään tänä vuonna Kaijonharjun nuorisotalolla Oulussa la-su 5.-6.11. Paikalle voi saapua jo perjantaina 4.11. 20:15 majoittumaan, jotta ei tarvitse aamulla raahautua paikalle. Perjantai-iltana järjestetään iltaohjelma, mutta karkeloiden virallinen ohjelma alkaa kunnolla lauantaina 10:00, mitä ennen 9-10 on tarjolla aamupalaa.

Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduthan heti, mikäli olet aikeissa tulla tapahtumaan. Majoittumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensimmäiset 30 paikkaa ovat Kaijonharjun nuorisotalolla, seuraavat 30 Puolivälinkankaalla. Lomakkeen täyttäminen vie keskimäärin yhden minuutin ja ilmoittautumisen voi perua jälkikäteen. Ilmoittautuneille lähetetään myös sähköpostia tapahtumaviikon alussa, jonka jälkeen voi vielä päivittää ilmoittautumistietoja. Ilmoittautumisia otetaan vastaan ja lomaketta voi muokata keskiviikkoon 2.11. asti. Tapahtuman ruokailut maksavat 5€/päivä. Majoittujien yhteystiedot ilmoitetaan pelastuslaitokselle.

Lomakkeen nimi- ja sähköpostikentät tulevat automaattisesti Protun käyttäjätiedoista. Mikäli niissä on virhe, klikkaa nimeäsi vihreässä yläpalkissa, sitten sen alla muokkaa.

© Prometheus-leirin tuki ry