Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lahjoitukset

Kaipaako maailma mielestäsi lisää itsenäisesti ja kriittisesti ajattelevia ihmisiä, nuoria ja aikuisia? Tee lahjoitus Protulle. Lahjoituksellasi teemme nuorille ikimuistoisen leirikokemuksen ja annamme yhdessä kipinän ajatteluun.

Protuleirit ovat nyt suositumpia kuin koskaan. Leiripaikat viedään käsistä ja kysyntää olisi paljon enemmän, kuin mitä pystymme leirejä järjestämään.

Haluamme kasvattaa toimintaamme, jotta voimme tarjota leiripaikan jokaiselle halukkaalle. Lahjoituksesi auttaa meitä kasvamaan.

Voit lahjoittaa tekemällä tilisiirron FI51 1745 3000 0978 83 (Prometheus-leirin tuki ry). Jokainen lahjoitus on meille tärkeä.

"Kiitos upeasta mahdollisuudesta tutustua uusiin ihmisiin, avartaa maailmankuvaani ja kehittää itseäni ihmisenä. Leiri vaikutti minuun sanoinkuvaamattomalla tavalla ja kokemus tulee aina pysymään rinnallani. Pohdinta ja tärkeistä asioista keskusteleminen ovat minulle hyvin tärkeitä asioita ja olen kiitollinen, että on olemassa näinkin hieno ja hauska tapa harjoittaa niitä. Kiitos myös siitä, miten ihana, avoin, lämmin ja hyväksyvä ilmapiiri protulla on. Olette vaikuttaneet vuosien varrella niin moniin ihmisiin niin syvästi ja antaneet nuorille mahdollisuuden ilmaista itseään ja tulla kuulluksi ja nähdyksi. Protua ei voisi korvata millään. Love you<3"Nina, kesän 2021 leiriläinen

Poliisihallituksen keräyslupa nro RA/2022/924

Voit tukea protutoimintaa myös liittymällä yhdistyksen jäseneksi


© Prometheus-leirin tuki ry