Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Liity Protun jäseneksi!

Protun jäseniksi ovat tervetulleita kaikki yhdistyksemme toiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Yhdistyksen jäsenyys on monesti myös edellytys toimintaan osallistumiselle. Jäsenmaksut ovat myös Protulle tärkeä tulonlähde, joten jo liittymällä jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun tuet toimintaamme.

Protun jäsenyys on edellytyksenä mm. siihen, että

  • voit lähteä vetämään protuleiriä apuohjaajana
  • voit lähteä tiimiläiseksi syysleirille
  • voit toimia yhdistyksen aktiivitehtävissä, esim. kouluttajana tai jaoston jäsenenä
  • voit äänestää yhdistyksen kokouksissa
  • voit osalistua laajempaan keskusteluun verkkosivujemme keskustelufoorumilla ja lukea jaostojen ja hallituksen pöytäkirjoja ja muita dokumentteja, joihin jäsenet saavat oikeudet Protun www-sivuilla.
  • saat kotiin postitettuna Protu-lehden, jossa käydään keskustelua ja julkaistaan artikkeleja Protun jäseniä kiinnostavista aiheista.

JÄSENYYDEN HAKEMINEN

Jäseneksi hakijan tulee olla rekisteröitynyt Protun verkkosivuille. Mikäli et ole vielä tehnyt käyttäjätunnusta, tee se täällä: Rekisteröitymislomake

Älä tee tuplatunnusta! Jos joskus olet ilmoittautunut johonkin Protussa (leiri, koulutus, jäsen, ym.), sinulla ON jo tunnus: Pyydä uusi salasana välilehdeltä: Jäsenalue > Pyydä uutta salasanaa.

Liity jäseneksi tässä: Jäseneksi liittymislomake

Jäsenhakemus toimitetaan yhdistyksen hallitukselle, joka käsittelee sen seuraavassa kokouksessaan, joita on noin kerran kuukaudessa. Jäsenmaksulasku lähetetään postitse jäsenen osoitteella.

Jäsenluokat ja niitä vastaavat maksut vuonna 2018

Henkilöjäsen 35 € (25 € *) ja henkilötukijäsen 50 €, perhejäsenyys 51 € ja perhetukijäsenyys 100 €.

Tukijäsenyys eroatavallisesta jäsenyydestä vain rahallisesti, jolloin Protun toimintaa voi tukea suuremmalla summalla. Tukijäseneksi vaihtamisesta ilmoitetaan toimistolle sähköpostitse: protu@protu.fi.  -  Mikäli haluaa antaa lisätukea vaihtamatta jäsenluokkaa, voi maksaa haluamansa suuremman summan jäsenmaksulaskun viitenumerolla.

*) Kun opiskelu, työttömyys, varusmiespalvelus, pieni eläke tai muu syy aiheuttaa huonon taloudellisen tilanteen, voi pienituloinen maksaa alennetun 25 € jäsenmaksun laskun ohjeen mukaisesti ja säilyttää jäsenyytensä.  -  Erittäin vähävarainen voi hakea yhdistykseltä myös isompaa alennusta jäsenmaksuunsa tai alennusta perhejäsenyyteen lähettämällä vapaamuotoisen pyynnön Protun talousvaliookunnalle sähköpostitse: talvk@protu.fi.

REKISTERÖIDYT YHDISTYKSET, jotka hyväksyvät Protun tarkoituksen, voivat myös liittyä jäseneksi. Yhdistyksen jäsenmaksu on 200  euroa ja yhdistystukijäsenyys 300 euroa.

*** Kiitämme tuestasi Prometheus-leiritoiminnalle ja Prometheus-leirin tuki ry:n työlle! ***

EROAMINEN

Jäsenyyden lopettamisesta tulee aina ilmoittaa sähköpostitse protu@protu.fi -osoitteeseen Protun toimistolle. Perhejäsenyyden lopetuksessa tulee ilmoittaa, onko kyseessä jäsenyyden muuttaminen yksilöjäsenyydeksi ja kertoa henkilöt, jotka eroavat ja kuka jää jäseneksi  - vai lopetetaanko kaikkien jäsenyys.

Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei riitä yhdistyksestä eroamiseen! Hallitus kuitenkin voi erottaa jäsenen yhdistyksestä, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta; käytännössä kuitenkin odotetaan ja muistutetaan kahden vuoden ajalta maksamattomia maksuja ennen erottamista.

© Prometheus-leirin tuki ry