Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Ilmoittautuminen mukaan tiedotusjaostoon kaudelle 2021-2022

Status message

You must login or register to view this form.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Protun tiedotusjaoston toimintaan vuonna 2021-2022.

 

Tiedotusjaosto vastaa Protun sisäisestä ja ulkoisesta tiedotuksesta. Työhön kuuluu kaikkea leiriesitteestä ja muista materiaaleista www-sivuihin ja koulutiedotuksen suunnittelusta sosiaalisen median hallintaan.

Tiedotusjaosto on jaettu kolmeen alajaostoon:

  • M&M (media ja materiaalit) huolehtii Protun medianäkyvyydestä, tiedotteista, ulkoisesta ilmeestä ja materiaalien luomisesta ja tilaamisesta. Käytännössä tämä tarkoittaa esitteiden ja mediatiedotteiden kirjoittamista, taittamista, varainhankintatuotteiden suunnittelua ja tilaamista ja mitä tahansa muuta materiaaleihin tai mediaan liittyvää, jolla edistetään Protun näkyvyyttä maailmassa.
  • S&S (sosiaalinen media ja sisäinen viestintä) päivittää Protun Facebook-, Twitter- ja Instagram-sivuja (ja valtaa kovaa vauhtia muitakin sosiaalisia medioita). Somen avulla jaetaan hyviä protufiiliksiä kuvina ja tiedotetaan järjestön tärkeistä asioista, jotta kukaan ei missaa mahtavia tilaisuuksia lähteä mukaan Protun toimintaan. S&S:ssä pääsee myös kehittämään Protun sivujen ulkoasua ja tehokkaampaa käyttöä järjestön tiedotuksessa yhdessä www-työryhmän kanssa sekä toimittamaan Protun jäsenille menevää uutiskirjettä.
  • KoTa (koulutiedotus ja tapahtumat) pyörittää koulutiedotusta ja huolehtii, että Protusta käydään kertomassa mahdollisimman monessa koulussa syksyn ja kevään aikana. KoTa myös järjestää jonkun kertomaan Protusta mahdollisimman monessa tapahtumassa, jossa itse nuoria tai nuorten opettajia tai vanhempia on helppo ja luonteva tavata. KoTa siis huolehtii, että tapaamme henkilökohtaisesti mahdollisimman paljon potentiaalisia leiriläisiä!
  • Nettisivualajaosto huolehtii Protun nettisivujen sisällöistä nettisivujen päätoimittajan johdolla. Alajaosto pitää jo olemassa olevat kuvat, tekstit, lomakkeet ja linkit ajan tasalla ja luo uusia tarpeen mukaan.

Tiedotusjaoston kausi alkaa syyskuussa perehdytyksellä ., johon jaostossa aloittavien tulee päästä paikalle. Kausi kestää lukuvuoden ja seuraavan kesän, ja kauden viimeinen kokous on elokuussa.

Tiedotusjaostoon valittavien tulee olla kiinnostuneita ja motivoituneita toimimaan tiedotusjaostossa. Heiltä tulee myös löytyä aikaa osallistua jaoston kokouksiin, sekä alajaoston kokouksiin ja näiden välissä jastoasioiden itsenäiseen hoitamiseen. Hakijoilta voidaan vielä kysyä tarkentavia lisäkysymyksiä sähköpostilla tai puhelimitse.

Mukaan kannattaa ehdottomasti lähteä, vaikka vähän pelottaisikin. Kaikille löytyy omanlaista tekemistä ja meidän jaostossa on hyvä meininki!

Lomakkeella kerätyt tiedot lähetetään suoraan kyseiselle jaostolle, joka käsittelee ne luottamuksellisesti ja tekee yhdistyksen hallitukselle esityksen uusista jaostolaisista kaudelle 2021-2022. Hallitus päättää jaostojen kokoonpanoista elokuun kokouksessaan, minkä jälkeen uudet jaostolaiset pääsevät heti mukaan toimintaan. Huomaathan, että sinulla on oikeus jaoston esitykseen tyytymättömänä hakijana valittaa päätöksestä ennen hallituksen päätöskokousta. (Jaosto kertoo esityksestään sinulle samalla, kun se viedään hallitukselle.)

Täytäthän lomakkeen tiedot tarkasti. Tervetuloa tekemään Protusta vielä parempaa!

© Prometheus-leirin tuki ry