Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hakulomake koulutusjaostoon kaudelle 2022-2023

Status message

You must login or register to view this form.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Protun koulutusjaoston toimintaan kaudelle 2022-2023. Koulutusjaostoon voi hakea mukaan missä tahansa vaiheessa vuotta, ja uudet jaostolaiset perehdytetään sitä mukaa, kun he liittyvät jaoston toimintaan. Perehdytykset sijoittuvat päivämäärille: 15.-16.10. (Helsinki) ja 29.-30.10. (Helsingin/Tampereen seutu). 

Koulutusjaostosta löytyy kolmenlaisia tehtäviä:

- Content Production (CP) eli sisällöntuotantoalajaosto vastaa koulutusrungoista, kouluttajan oppaasta ja Ohjusten oppaasta.

- Human Resources (HR) huolehtii kouluttajien rekrytoimisesta, koulutustiimien kokoamisesta ja mm. koulutuskirjeistä. Oma-aloitteisuus ja ihmiskeskeisyys ovat valttia tässä alajaostossa.

Näiden lisäksi löytyy yksittäisiä koulutusten puitteisiin, esimerkiksi koulutuspaikkoihin, -busseihin ja -paketteihin, liittyviä vastuutehtäviä.

Vuonna 2022 Koulutusjaosto hakee jäseniä kaikkiin alajaostoihinsa ja eri tehtäviin. Kerro "muuta erityistä huomioitavaa"-kohdassa, mihin alajaostoon/-jaostoihin haluaisit mukaan tai mistä tehtävistä olet kiinnostunut!

Jaostohakijoilta edellytämme ajallisia resursseja, motivaatiota ja sitoutumista jaostotoimintaan. Eduksi katsomme myös asiantuntemuksen jaoston tehtäviin liittyen, ryhmätyökokemuksen ja kouluttajakokemuksen. Toivomme, että kaikki koulutusjaostolaiset sitoutuvat kouluttamaan tulevana koulutuskeväänä ja tarvittaessa käymään itse kouluttajakoulutuksen syksyn aikana.

Lomakkeella kerätyt tiedot lähetetään suoraan koulutusjaostolle. Jaostosta otetaan sinuun pian tämän jälkeen yhteyttä haastattelun sopimiseksi. Haastattelujen pohjalta koulutusjaosto laatii hallitukselle esityksen uusiksi jaostolaiksi.

© Prometheus-leirin tuki ry