Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hakulomake koulutusjaostoon kaudelle 2019-2020

Status message

You must login or register to view this form.

Huom! Haku koulutusjaostoon kaudelle 2020-2021 alkaa loppukesästä. Malta siis vielä hetki!

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Protun koulutusjaoston toimintaan kaudelle 2020.

Koulutusjaostosta löytyy kolmenlaisia tehtäviä:

- Content Production (CP) eli sisällöntuotantoalajaosto vastaa koulutusrungoista, kouluttajan oppaasta ja Ohjusten oppaasta.

- Human Resources (HR) huolehtii kouluttajien rekrytoimisesta, koulutustiimien kokoamisesta ja mm. koulutuskutsuista. Oma-aloitteisuus ja ihmiskeskeisyys ovat valttia tässä alajaostossa.

Näiden lisäksi löytyy yksittäisiä koulutusten puitteisiin, esimerkiksi koulutuspaikkoihin, -busseihin ja -paketteihin, liittyiviä vastuutehtäviä.

Vuonna 2020 Koulutusjaosto hakee jäseniä kaikkiin alajaostoihinsa ja eri tehtäviin. Kerro "muuta erityistä huomioitavaa"-kohdassa, mihin alajaostoon/-jaostoihin haluaisit mukaan tai mistä tehtävistä olet kiinnostunut!

Jaostohakijoilta edellytämme ajallisia resursseja, motivaatiota ja sitoutumista jaostotoimintaan. Eduksi katsomme myös asiantuntemuksen jaoston tehtäviin liittyen, ryhmätyökokemuksen ja kouluttajakokemuksen. Toivomme, että kaikki koulutusjaostolaiset sitoutuvat kouluttamaan tulevana koulutuskeväänä ja tarvittaessa käymään itse kouluttajakoulutuksen syksyn aikana.

Lomakkeella kerätyt tiedot lähetetään suoraan koulutusjaostolle. Jaostosta soitetaan sinulle haastattelupuhelu. Haastattelujen pohjalta koulutusjaosto laatii hallitukselle esityksen uudeksi jaostoksi syksyn aikana. Täytäthän lomakkeen siis mahdollisimman pian, viimeistään 18.9. mennessä!

Uuden koulutusjaoston toiminta alkaa kahdella perehdytysviikonlopulla 19. - 20.10.2019 ja 8. - 10.11.2019. Varaathan viikonloput kalenteristasi!

© Prometheus-leirin tuki ry