Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Ilmoita häirintätapauksesta

Otamme Protussa kiusaamisen, häirinnän sekä muut turvattomuutta ja epämukavuutta aiheuttavat tapaukset vakavasti. Jos kohtaat protuleirillä, koulutuksessa tai muussa Protun toiminnassa epäasiallista käytöstä, puhetta tai muuta toimintaa, josta sinulle on jäänyt epämukava tai epävarma olo, voit ilmoittaa Protulle asiasta (halutessasi anonyymisti) tällä verkkolomakkeella.

Voit myös ottaa luottamuksellisesti yhteyttä suoraan Protun häirintäyhdyshenkilöihin Tsenna Väänäseen (0406595530), Sisu Kiuruun (0405120507), Aija Wallingiin (040 659 5521 (myös telegram ja discord: Aija, Protun Häry#4124)), sekä Heini Sutelaan (0406101924) tai sähköpostilla hairintailmoitus@protu.fi.

Myös tällä lomakkeella voit ilmoittaa häirintätapauksesta. Lomakkeen voi täyttää myös nimettömänä ja kirjautumattomana, mutta mikäli haluat tietoa tapauksen edistymisestä, jätäthän yhteystietosi. Kaikki yhteydenotot käsitellään joka tapauksessa luottamuksellisesti ja ilmoituksen tekijän henkilöllisyys salataan niin pitkälle kuin se tapauksen käsittelemiseksi on mahdollista.

Pidetään yhdessä Protu turvallisena meille kaikille! <3

© Prometheus-leirin tuki ry