Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Ilmoittautuminen Setavieraaksi protuleireille

Tällä lomakkeella ilmoitat olevasi käytettävissä Setavieraaksi kesän protuleireille. Täppää valikosta leirit joille sinun on mahdollista lähteä vieraaksi. Vieraat sijoitellaan Protun toimistolla kevään ja kesän kuluessa. Jokaiselle vierailijalle lähetetään erikseen sähköpostia siitä, mille leirille hänet sijoitetaan vieraaksi ja leiritiimin yhteyshenkilön tiedot vierailun tarkempien yksityiskohtien sopimiseksi.

Leirit alkavat pääsääntöisesti sunnuntaisin ja päättyvät seuraavana sunnuntaina. Vierailu ajoittuu välille keskiviikko-perjantai, mutta leireillä jotka alkavat maanantaisin, vierailu voi osua myös lauantaille. Tarkemmat päivämäärätoiveesi voit kirjoittaa Lisätiedot -kenttään, samoin muuta mitä toivot huomioitavan. International -leirien vierailut toteutetaan englanniksi.

HUOM. Merkitse lisätietoihin, miten monella leirillä haluat vierailla. Jos sinulle sopii useampi ajankohta, mutta haluat vain yhden tai kaksi vierailua kesässä, tämä on erittäin olennainen tieto vierailijoita sijoittaessa. Ilmoita kenen kanssa olet menossa vierailemaan, mikäli et mene yksin. Tämä on tärkeää Setan ja Protun tilastointia varten.

Leiripaikkojen tarkempiin tietoihin pääset täältä klikkaamalla leiripaikan nimeä.

Lisätietoja saa Protun toimistolta protu@protu.fi

Varmistaaksemme leirivierailun laadukkuuden, otamme vieraiksi lähtökohtaisesti sellaisia henkilöitä, jotka ovat käyneet Setan kouluttajakoulutuksen tai protuvierailijakoulutuksen viimeisen kolmen vuoden aikana. Tieto koulutusvuodesta on olennaisin, päivämäärä ei niinkään.
Valitse ne leirit, joille sinun on mahdollista lähteä Seta-vieraaksi. Matka- ja km-korvauksia maksetaan maksimissaan 50 €. Korvaukset maksetaan Protun talousohjeen mukaisesti halvimpia julkisia käyttäen tai 0,20 €/km.
Ilmoita tässä ainakin se, miten monta vierailua haluat/voit kesän aikana. Jos ilmoitat kymmenen leiriä sopivaksi, mutta haluat toteuttaa vain yhden tai kaksi vierailua, tämä on olennaista tietoa sijoittelun kannalta. Ilmoita myös vierailijaparisi nimi, mikäli et ole menossa yksin. Tämä tieto tarvitaan tilastointia varten.
© Prometheus-leirin tuki ry