Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Huoltajakysely 2019

Kysely on tarkoitettu kesällä 2019 järjestettävien Prometheus-leirien leiriläisten huoltajille. Kyselyllä kartoitamme leirien ja leiritiedotuksen onnistumista vuonna 2019. Vastauksesi auttavat meitä kehittämään leirejämme ja toimintaamme jatkossa. Suosittelemme vastaamaan kyselyyn tietokoneella mobiililaitteen sijasta.

Kiitos vastauksistasi!

 

Enkät för vårdnadshavare på svenska hittas här. Survey in English can be found here.

 

Huom: Jos vastaat kyselyyn ollessasi kirjautuneena sivustolle, lomakejärjestelmä tallentaa automaattisesti myös nimesi vastauksesi mukana. Jos haluat vastata kyselyyn nimettömänä, kirjaudu ensin sivustolta ulos.

 

****************************

 

Hei kesän 2019 protuleiriläisen huoltaja!

Lapsesi on nyt käynyt Prometheus-leirin. Onnea! Haluaisimme kuulla mielipiteitäsi leiristä ja leiritiedotuksesta, joten olisi upeaa, jos vastaisit palautekyselyymme. Pyydämme, että kehottaisit myös leirin käynyttä nuorta täyttämään palautekyselymme. Leiriläisille tarkoitettu palautekysely löytyy täältä.

 

Protuelämä on muutakin kuin aikuistumisleirejä nuorille!

  • Liittymällä Protun jäseneksi voitte tukea vapaaehtoistyötä jatkossakin. Ilman jäsenmaksuja näitä leirejä ei voitaisi järjestää.
  • Halutessasi voit tukea protuleirien järjestämistä myös lahjoittamalla rahaa Prometheus-leirin tuki ry:n keräystilille FI51 1745 3000 0978 83. Poliisihallituksen keräyslupa nro RA/2017/398, voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta, keräysaika on 6.4.2017-31.12.2019.
  • Voit myös itse lähteä mukaan tekemään entistä parempia leirejä ja mahdollistamaan leirikokemuksen myös muille nuorille. Ohjaajien ilmoittautuminen tapahtuu talvella ja leirikokkien keväällä. Tarkemmat tiedot löytyvät ohjaajien osalta täältä ja kokkien osalta täältä.
  • Seuraa Protua myös sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Ask.fm, Twitter) niin pysyt kartalla mitä tapahtuu. Voit myös käydä arvostelemassa Protun Facebookissa. Lisätietoa Protusta sosiaalisissa medioissa löydät täältä.
  • Etkö käynyt omaa protua ollessasi nuori? Haluaisitko kuitenkin kokea protuleirin leiriläisen näkökulmasta? Protu järjestää joka kesä myös yli 20-vuotiaille tarkoitettuja aikuisleirejä. Lisätietoa löydät täältä.

Protulle on tärkeää, että kaikki kokevat olonsa protuleirillä hyväksi ja turvalliseksi. Jos leirin käynyt nuori on kohdannut protuleirillä epäasiallista käytöstä, puhetta tai muuta toimintaa, josta hänelle on jäänyt epämukava tai epävarma olo, hän tai sinä voitte ilmoittaa Protulle asiasta (halutessanne anonyymisti) verkkolomakkeella. Voitte myös ottaa luottamuksellisesti yhteyttä suoraan Protun häirintäyhteyshenkilöihin Venla Hannukselaan, Tsenna Väänäseen ja Valo Inkiseen osoitteessa hairintailmoitus@protu.fi.

Palautteilla on meille ensiarvoisen tärkeä merkitys leiriemme kehittämisessä, leiripaikkojen valinnoissa ja ohjaajien kouluttamisessa. Kiitos siis vastaamisesta!

Prometheus-leirin tuki ry

 

****************************

Mihin antamiani kyselyvastauksia käytetään ja kuka niitä käsittelee?

Kyselyn vastaukset ovat luottamuksellisia.

Kyselyt puretaan erillään lomakejärjestelmän automaattiseti tallentamia IP-osoitteita ja kirjautuneilla käyttäjillä tallentunutta käyttäjätunnusta. Vastauksista koostetaan tilastolliset tulokset, joihin liitetään mukaan joitakin siteerattaviksi annettuja avovastauksia. Yksittäisen vastaajan tunnistaminen tuloksista on mahdotonta.

Kooste jaetaan Protun vapaaehtoisille toimijoille sekä mahdollisesti Protun jäsenistölle ja/tai julkisesti saataville Protun nettisivuille. Lisäksi joitakin spesifejä tilastollisia tuloksia käytetään leirien markkinoinnissa ja Protun lehdistötiedotteissa sekä pyydettäessä luovutetaan suoraan median edustajille. Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi leiriläisten osuus tietystä maakunnasta tai leireille annettujen kouluarvosanojen keskiarvo.

Pyydämme erikseen suostumuksesi siihen, että avovaustauksena antamiasi suosituksia protuleireistä saa käyttää sitaatteina leirimarkkinoinnissa. Voit kieltäytyä tästä, jolloin emme siteeraa vastauksiasi. Kaikki avovastausten palaute jaetaan kuitenkin Protun toimijoille sikäli kun se on tarpeellista toiminnan kehittämiseksi.

Protu säilyttää kyselyiden vastaukset anonymisoituina. Tämä tarkoittaa sitä, että varastoitavasta vastausdatasta poistetaan lomakejärjestelmän automaattisesti tallentamat IP-osoitteet ja käyttäjänimet. Anonymisoidusta datasta yksittäisen vastaajan tunnistaminen on mahdotonta. Protun tiedotusjaostolla on tarvittaessa pääsy anonymisoituun kyselydataan, mutta se ei ole julkista.

 

 

TAUSTATIEDOT

Valitsethan vaihtoehdon, joka kuvaa korkeinta loppuun suorittamaasi tutkintoa.
Jos useampi vaihtoehto on sopiva, valitsethan sen, joka kuvaa tämänhetkistä tilannettasi parhaiten.

6. Mille leirille nuoresi osallistui?

    

PALAUTE PROMETHEUS-LEIRISTÄ

Valitsethan kaikki sopivat vaihtoehdot.
Valitsethan kaikki sopivat vaihtoehdot.
Paljon parannettavaaParannettavaaKohtuullinenHyväErittäin hyvä
a. Leiriviestintä (leirikirje, verkkosivut ym.)
b. Leirin ohjelma
c. Mahdollisen Seta-vierailijan ohjelma
d. Ohjaajien toiminta
e. Leiripaikan varustelut (esim. majoittumis- ja peseytymistilat)
f. Ruoka
g. Peseytymis-ja saunakäytännöt
Ei ollenkaanHuonostiVälttävästiHyvinErittäin hyvin
MIten esteettömyys toteutui leirillä
Vastaus ei sido sinua mihinkään, eikä vastausta voida yhdistää sinuun henkilökohtaisesti
Huom! Ethän mainitse tässä sukunimeäsi – tähän kenttään mahdollisesti syöttämäsi nimi arkistoidaan yhtenä vastauksena, emmekä anonymisoi nimiä erikseen tai poista datasta syöttämääsi sukunimeä. Markkinoinnissa siteerataan ainoastaan avovatausten leirisuositteluja ja -kuvailuja ja niitä käytetään vain muodossa "Lapseni kävi protuleirin. -Tiku, kesän 2019 seniorileiriläisen huoltaja" tai "Lapseni viihtyi protuleirillä. -Taku, leiriläisen vanhempi". Muihin lomakkeen tietoihin sitaattia ja nimeä ei yhdistetä Protun markkinoinnissa! Jos jätät tämän kentän tyhjäksi, emme käytä sitaattejasi. Tämän kentän täyttäminen ei vaikuta vastaustesi luottamuksellisuuteen.

Kiitos vastauksistasi! Paina vielä lähetä-nappia.

© Prometheus-leirin tuki ry