Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lägerenkät 2019

Status message

Submissions for this form are closed.

Denna enkät är menad för dig som gått ett Prometheus-läger under sommaren 2019. Med hjälp av enkäten kartlägger vi hur väl lägren samt informering om lägren lyckats i år. Dina svar används för att förbättra vår verksamhet och är alltså guld värda! Vi rekommenderar att ni använder er av en dator istället för en mobil när ni fyller i enkäten.

Tack för din feedback!

 

Kysely löytyy suomeksi täältä. Survey in English can be found here.

 

OBS! Om du är inloggad kommer ditt namn automatiskt att registreras med enkäten. För att kunna svara anonymt bör du alltså vara utloggad när du fyller i enkäten.

 

************************

 

Hejsan lägerdeltagare år 2019!

Du har nu gått ditt Prometheus-läger. Grattis! Vi skulle jättegärna höra vad du tyckt om lägret och informeringen om lägret.

 

Protu-livet fortsätter efter lägret! Varje sommar kommer hundratals unga med i Protus andra verksamhet efter sina läger och blir medlemmar för att dra nästa sommarens läger, informera i skolor om lägren samt delta i fortsättningsläger, evenemanger och lokalgrupper. Det erbjuds verksamhet för olika slags människor i olika livssituationer och utgångspunkten för allt är gemensam lärdom och jämlikhet. Den aktiva verksamheten är kul och i Protu är det bra gruppanda!

  • Med att bli medlem i Protu kan du stöda frivilligarbetet även i fortsättningen. Utan medlemsavgifterna kunde inte lägren årdnas.
  • Du kan också själv komma med och förbättra lägren samt framförallt ge andra unga chansen att gå på Protu-läger. För att bli hjälpledare krävs ett medlemskap. Anmälningen till att bli hjälpledare är öppen under senhösten! Mer info hittas här (bara på finska, kontakta svenska@protu.fi om det uppkommer frågor). 
  • Mera information om möjlighetena att verka inom Protu hittar du här. Om du är intresserad i att komma med men är ösaker om vad du vill göra, kan du fylla i enkäten här (bara på finska, kontakta svenska@protu.fi om det uppkommer frågor)

  • För att hållas på kartan om vad som sker i Protu ska du komma ihåg att följa Protu på sociala medier (Facebook, Instagram, Ask.fm, Twitter). Du kan också ge betyg till oss på Facebook. Mer om sociala medier här. På Facebook kan du checka Protus sidor eller ansluta dig i Protus chatgrupp

 

Protu strävar efter att alla känner sig trygga och bra på protuläger. Om du har stött på osakligt beteende eller prat eller annan osaklig verksamhet som har fått dig att känna dig obehaglig eller osäker, kan du anmäla det till Protu på en elektronisk blankett (anonymt om du vill). Du kan även kontakta konfidentiellt Protus kontaktpersoner för trakasseri (Venla Hannuksela, Tsenna Väänänen och Valo Inkinen) på adress hairintailmoitus@protu.fi. Du kan kontakta oss även på svenska.

Tack!

Prometheus-lägrets stöd rf

 

***********************

© Prometheus-leirin tuki ry