Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Ilmoittautuminen syyskokoukseen/Kaamoskarkeloihin!

Status message

Tämä lomake on suljettu.

Jos haluat osallistumisen lisäksi vielä syödä ja nukkuakin syksyn huikeimmassa protutapahtumassa, tämä lomake on juuri sinulle!

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Protun syyskokoukseen ja sen yhteydessä järjestettäviin Kaamoskarkeloihin, joiden teemana toimii tänä vuonna "Muutosten tuleminen ja Oulu". Kokouksessa kaikki Protun 15 vuotta täyttäneet tai protuleirin käyneet jäsenet pääsevät käyttämään äänioikeuttaan, kun valitaan uusi hallitus ja puheenjohtaja. Eeppisellä ohjelmalla varustetut karkelot nostavat varmasti kokouksen tunnelman kattoon. Tapahtuma on loistava tilaisuus tavata niin vanhat kuin uudetkin protututtavuudet.

Tapahtuma järjestetään 9.-10.10. Helsingissä Pakilan nuorisotalolla osoitteessa Lepolantie 19. Majoitus alkaa kuitenkin jo perjantaina 8.10. klo 23.00.
Ilmoittautumalla tapahtumaan takaat itsellesi majoituksen ja ruokailut. Tapahtumaan voi osallistua myös ilman ilmoittautumista, mutta silloin emme voi taata näitä mukavuuksia. Ruokailu (5e/päivä) maksetaan paikan päällä käteisellä.

VASTAATHAN VIIMEISTÄÄN KESKIVIIKKONA 6.10.!

© Prometheus-leirin tuki ry