Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Enkät för vårdnadshavare 2019

Status message

Submissions for this form are closed.

Denna enkät är menad för dig som barn gått ett Prometheus-läger under sommaren 2019. Med hjälp av enkäten kartlägger vi hur väl lägren samt informering om lägren lyckats i år. Dina svar används för att förbättra vår verksamhet och är alltså guld värda! Vi rekommenderar att ni använder er av en dator istället för en mobil när ni fyller i enkäten.

Tack för din feedback!

 

Kysely löytyy suomeksi täältä. Survey in English can be found here.

 

OBS! Om du är inloggad kommer ditt namn automatiskt att registreras med enkäten. För att kunna svara anonymt bör du alltså vara utloggad när du fyller i enkäten.

 

************************************

 

Hejsan, vårdnadshavare av en protulägrare!

Ert barn har nu gått ett Prometheus-läger. Grattis! Vi skulle gärna höra dina tankar om lägret och informeringen gällande det. Vi vore också tacksamma om du uppmanade ditt barn att fylla i enkäten menade för lägerdeltagare. Denna hittar ni här.

Protulivet tar inte slut efter lägret!

  • Genom att bli medlem i Protu kan ni stöda den frivilliga verksamheten även i fortsättningen. Utan medlemsavgifterna kunde inte lägren ordnas.
  • Om ni vill, kan ni också stöda Protu genom att donera en summa pengar till Prometheus-lägrets stöd rf:s insamlingskonto, FI51 1745 3000 0978 83. Insamlingslovets nummer: RA/2017/398, gäller i hela Finland, förutom Åland. Lovet är i kraft 6.4.2017-31.12.2019.
  • Om du själv vill vara med och förverkliga oförglömbara lägerupplevelser kan du bli lägerledare eller protukock. Anmälning för att bli ledare sker under senhösten och anmälningen till att bli kock sker under våren. Noggrannare beskrivningar för att bli ledare här och för kockar här.
  • För att hållas på kartan om vad som sker i Protu ska du komma ihåg att följa Protu på sociala medier (Facebook, Instagram, Ask.fm, Twitter). Du kan också ge betyg till oss på Facebook. Mer om sociala medier här.
  • Gick du inte själv ett Protuläger som ung, men skulle gärna göra det? Protu ordnar varje år läger också för personer som är över 20 år, dessa dock bara på finska. Mer info om vuxenläger här.

OBS! Info finns bara på finska, kontakta svenska@protu.fi om det finns frågor!

Protu strävar efter att alla känner sig trygga och bra på protuläger. Om lägerdeltagaren har stött på osakligt beteende eller prat eller annan osaklig verksamhet som har fått henom att känna sig obehaglig eller osäker, kan hen eller du anmäla det till Protu på en elektronisk blankett (anonymt om ni vill). Ni kan även kontakta konfidentiellt Protus kontaktpersoner för trakasseri (Venla Hannuksela, Tsenna Väänänen och Valo Inkinen) på adress hairintailmoitus@protu.fi. Ni kan kontakta oss även på svenska.

Tack!

Prometheus-lägrets stöd rf

 

*************************

© Prometheus-leirin tuki ry