Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Prometheus-leirit eli protuleirit ovat aikuistumisleirejä, joille kaikki ovat tervetulleita hankkimaan valmiuksia elämään, kehittämään maailmankatsomustaan ja ajattelemaan itsenäisesti. Protuleirin idea perustuu ihmisten kykyyn päättää omasta elämästään ja kantaa vastuuta maailmasta: nuorille ei tarjota valmiita vastauksia, vaan asioita pohditaan yhdessä. Leiriläiset ovat useimmiten 8.–9.-luokkalaisia, mutta leirejä on myös 17–20-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kaikki Protun toiminta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Toimintaa järjestävät pääosin nuoret vapaaehtoiset Prometheus-leirin tuki ry:ssä.

Uteliasta pohdintaa, leikkiä ja toimintaa, syvällisiä keskusteluja, uusia ystäviä, kiinnostavia mielipiteitä, näytelmiä ja tunnelmointia! Kaikkea tätä ja paljon muutakin ovat Prometheus-leirit. Älä epäröi, vaan lähde:

Tule mukaan!

Prometheus-leirit järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten mukaan tarvitaan koko ajan uusia ihmisiä, niin nuoria kuin aikuisiakin.

Ohjaajaksi, jos olet vähintään 20-vuotias ja haluat uteliaasti pohdiskella elämää nuorten kanssa sekä olla mukana tekemässä unohtumatonta viikkoa nuorille.

Apuohjaajaksi, jos olet leirin käynyt nuori ja olet Protun jäsen. Ilmoittautuminen apparikoulutuksiin on alkanut 18.10.

Kokiksi, jos nautit kokkaamisesta ja leirielämästä.

Jaostotoimintaan tai hallitukseen, jos haluat vaikuttaa Protussa ja mahdollistaa upean leirikokemuksen yli 900 nuorelle joka kesä.

Jäseneksi, jos haluat tukea toimintaamme, hakea apuohjaajaksi, lukea hyvällä yhteishengellä, taidolla ja innolla tehtyä Protu-lehteä

Leiriläiseksi jatkoleirille syksyllä, talvella tai kesällä, jos olet jo käynyt Prometheus-leirin ja haluat lisää

Koulutiedottajaksi, jos olet käynyt leirin ja haluat jakaa kokemuksiasi muille.

© Prometheus-leirin tuki ry