Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Pohjantila

Osoite
Joenperäntie 262
32200
 Loimaa
Kunta: 
Loimaa
Tiedot
Kuva: 

Pohjantila on idyllinen ja viihtyisä leiripaikka romanttisessa maalaisympäristössä Helsingin, Tampereen ja Turun välissä. Perinteikkään maalaistilan yli satavuotiaat rakennukset on kunnostettu nykyaikaisesti ja miellyttävästi kokous-, leiri- ja juhlakäyttöön. Päärakennuksessa iso sali, keittiö ja pienempiä huoneita. Majoittuminen useamman hengen huoneissa. Sisä-wc ja suihkut. Pihapiirissä riihi leirityöskentelyä varten ja sauna. Hieman kauempaa löytyy vielä erillinen savusauna sekä grillipaikka ja uimalampi. Lähistöllä kaunista metsää luontopolkuineen ja laavuineen.

Huom. Pohjantilan huoneissa on usein karvaisia vieraita, joten koira- tai kissa-allergisten kannattaa huolehtia lääkityksestään.

"Leiripaikka oli siisti ja kompakti, mikä toi ehkä "tiiviyttä" meidän leiriläistenkin keskuuteen. Vietimme siellä viikon kuin omassa maailmassamme. Luonnon läheisyys oli todella tärkeä asia ja selkeytti omalla tavallaan ainakin omia ajatuksiani. Ainoa miinus oli sänkyjen alla vipeltävä hämähäkki." -Ida, kesän 2018 sennuleiriläinen

Linkki paikan omille sivuille: 
Linkki karttatietoihin: 
© Prometheus-leirin tuki ry