Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Anmälningsdirektiv för lägren

Anmälningen till nästa sommarens Prometheus-läger öppnar 1.11. Listan på lägren publiceras ca en vecka innan.

Vi försöker placera deltagarna så att det inte finns så många bekanta från förut på lägret, i den mån det är möjligt. Detta är visserligen inte alltid möjligt på svenskspråkiga läger, eftersom vår svenskspråkiga verksamhet är tills vidare liten.

Anmälningen

1. Användarnamn på Protus websidor

För att kunna anmäla sig till ett Protu-läger måste man ha användarnamn till Protus websidor: www.protu.fi. Användarnamnet måste vara med lägerdeltagarens namn!

Om du redan har ett användarnamn är det i form: Efternamn Förnamn. Be om nytt lösenord här.

Om du inte får ett nytt lösenord kan din epost adress vara gammal. Ta i så fall kontakt med kansliet: protu@protu.fi eller tel. 09 4368 5270 så får vi dina uppgifter uppdaterade!

Om du inte har ett användarnamn kan du göra ett sådant här.

När ni gör användarnamnet rekommenderas det att ni anger lägerdeltagarens egna epost adress. Vårdnadshavarens epost adress ges i sektionen för vårdnadshavaren.

Lösenordet kommer att komma till epost adressen som är länkat till användarnamnet, men all epost gällande lägret skickas även till vårdnadshavare!

Om du är under 18 år måste du anmäla skilt adressen i sektionen för vårdnadshavare, även om den vore samma! Utan fullständig information om vårdnadshavaren kan vi inte ta dig på läger!

Kutsumanimi (tilltalsnamn): Här kommer bara det förnamn man tilltalas med, alla förnamn kommer i Kaikki etunimet fältet!

Tilltalsnamnet kommer att graveras i ditt Protu-smycke, som du kan köpa på lägret. Om du vill att något annat namn graveras skall du vara i kontakt med Protus kansli (protu@protu.fi) senast tre veckor före lägret!

Muuta huomioitavaa/sairaudet (Annat att lägga märke till och sjukdomar):

Meddela allergier, sjukdomar och annat som kan ha inverkan på vistelsen på lägret. Informationen hjälper oss som drar lägret att planera ett program som alla kan delta i.

Om du har jättekänsliga allergier eller astma kan du vara i kontakt med Protus kansli för att hitta den mest lämpliga lägergården!

Du kan ändra på all annan information förutom tilltals och efternamn, samt födelsedatumet när du är inloggad!


2. Hitta ett passande läger från lägerkatalogen och anmäl dig med det digitala formuläret

Formuläret kan hittas på lägrens individuella sidor!

När du hittat ett läger som passar dig:

1. Klicka på lägrets namn

2. En grön låda med texten ”leirille ilmoittautuminen” syns om det går att anmäla sig.

3. Tryck på ”Syötä ilmoittautumistiedot”

4. Fyll i formuläret som öppnas

5. Efter att ha dubbelchecka att allt är rätt, klickar du på ”Ilmoittadu”

De läger som är gröna i listan är öppna för anmälning, och de som är röda är antingen fulla, nästan fulla eller inhiberade. När du meddelar skolan kan du gärna också meddela vilken klass du går på. Protu-läger är nämligen för dem som gått åttonde eller nionde klass, om det inte är fråga om ett seniorläger eller vuxenläger! Om du redan efter sjuan vill gå ett Protu-läger skall du ha välmotiverade orsaker, och framföra dem till kansliet.

Meddela alltid en alternativ lägerplats och tid. Detta så att vi i mån av möjlighet kan placera deltagare ur samma skola på olika läger. Om du VILL på samma läger som din vän måste du specifikt meddela det i ”Muuta” sektionen (OBS! Endast ett önskemål!). Vi kan också vara tvungna att flytta dig till ett annat läger ifall lägret du anmält dig till inte har tillräckligt anmälda och inhiberas.


3. Kontrollera att anmälningen lyckats!

Efter att du anmält digsjälv, får användarnamnets epost ett automatiskt meddelande som bekräftar din anmälning. Kontrollera också genom att logga in att anmälningen gått igenom! Om du inte kan se lägret har inte anmälningen gått igenom. Försök på nytt, eller kontakta kansliet! protu@protu.fi.


4. Efter anmälningen

En bekräftelse över lägret du anmält dig till kommer att skickas både till lägerdeltagaren och vårdnadshavaren senast i januari, detta är inte det automatiska meddelandet.

Räkningen skickas till vårdnadshavarens postadress efter att den ovannämnda bekräftelsen skickats.

Du bekräftar ditt deltagande på lägret genom att betala räkningen innan förfallodagen! OBS! Det räcker dock inte med att lämna räkningen obetald om du vill inhibera ditt deltagande, du bör alltid kontakta kansliet om du vill inhibera ditt deltagande!

Lägerbrevet skickas per epost till lägerdeltagare och vårdnadshavare tre veckor före lägret. I lägerbrevet ges noggrannare information om lägret, vad man skall ha med sig, hur du tar dig till lägret samt kontaktuppgifter till teamarna och andra deltagare.


Information om lägergårdarna och eventuella ändringar!

Information om lägergårdarna vi använder oss av kan du hitta på våra websidor. Om du inte hittar all information du behöver kan du alltid kontakta kansliet.

Lägerplatsen och tiden kan ändra! Informationen om vi får använda en lägergård under en viss tid kommer under vintern och våren. Om det skulle bli ändringar när eller var ditt läger ordnas kommer vi att informera dig med ett epost!

© Prometheus-leirin tuki ry