Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Vasaraperä

Osoite
Rovaniementie 227
93800
 Kuusamo
Kunta: 
Kuusamo
Tiedot
Kuva: 

Korpimaiden hehkussa jyllää nuori ajatus vailla vertoa! Vasaraperä on uuden elämän seikkailukeskuksena saanut entinen kyläkoulu, joka sijaitsee Posion ja Kuusamon puolivälissä idyllisessä rauhassa metsien ja peltojen ympäröimänä. Vasaraperän majatalossa on käytössä modernit uudet suihkut ja wc:t sekä puulämmitteinen sauna. Talossa on myös iso moderni liikuntasali pelejä, leikkejä ja rentoutumista varten. Yöpyminen tapahtuu 2–6 hengen huoneissa kerrossängyissä.

Pihapiirissä on perinteinen kota, jossa protut voivat viettää iltaa nuotiotulen ääressä syntyjä syviä miettien ja makkaraa paistellen. Vasaraperältä on vain 10 minuutin kävelymatka Kitkajärven rantaan, jossa on pieni uimaranta. Vasaraperä on todellinen luontokokemus, sillä pihassa vierailee alueella vapaasti liikkuvia poroja!

Oulun seudulla asuvat, hox! Tämä leiri täyttyy varmasti hujauksessa, mutta erityisesti teitä ajatellen on luotu kolme leiriä Kannuksen Partiojylhään, joka sijaitsee noin sata kilometriä lähempänä Oulua kuin Vasaraperä.

Linkki paikan omille sivuille: 
Linkki karttatietoihin: 
Tiedot paikan eteettömyydestä: 
Esteetön
© Prometheus-leirin tuki ry