Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Syysleiri Vahojärvi 11.10.

Pe 11.10.2019Su 13.10.2019
Leirin tyyppi: 
Syysleiri
Maantieteellinen alue: 
Tampereen seutu
Leirille ilmoittautuminen on suljettu
Tietoja: 

K-20 Unelmat ja painajaiset

Mistä unelmoit? Mitä toivot tulevaisuudelta? Pitääkö unelman olla saavutettavissa? Kuinka usein unelmoit? Entä kuinka usein pelkäät? Miten kohtaat pelkosi? Kertovatko painajaiset todellisista peloista?

Ovatko unelmasi ja painajaisesi muuttuneet vuosien aikana? Ovatko unelma ja painajainen toistensa vastakohdat? Voiko toisen unelma olla toisen painajainen?

Tule keskustelemaan näistä ja paljosta muusta virkistävälle syysleirille Vahojärvellä!

Leirille järjestetään yhteiskuljetus Tampereen rautatieasemalta.
Leirin paikka
Vahojärvi | Vahojärventie 828, 39700 Parkano | Näytä paikka
Ken Vahojärven portista ensi kesänä käy, astuu seikkailuun, jota ei unohda koskaan! Noin 75 km päässä Tampereelta Hankajärven rannalla sijaitseva Vahojärven leirikeskus on paviljonkeineen ja upeine torneineen kuin fantasiakirjan sivuilta – mutta totta! Kaksikerroksisessa päärakennuksessa iso sali leiritoimintaa varten. Majoitus 6 hengen huoneissa kerrossängyissä. Sisä-wc ja suihkut. Leirikeskusta ympäröi kaunis luonto ja vesistöt. Pihapiirissä tarjolla pelikenttä, nuotiopaikka, rantasauna, uimaranta ja soutuvene. "Vahojärven rantasauna oli superhieno ja hienoa kuulla, että sitä myös käytettiin ahkerasti!" -Laura, kesän 2018 leiriläisen huoltaja
 
© Prometheus-leirin tuki ry