Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Työryhmätoimintaa kaikille – kesän 2020 protut tervetuloa mukaan!

Väliaikaisesti toimivat työryhmät vastaavat Protussa erilaisten kivojen tapahtumien järjestämisestä ja esimerkiksi kesän leiripakettien valmistelusta. Tarjolla on niin pieniä kuin isojakin hommia oman halun ja kalenterin mukaan!

Jos haluat kysyä vapaaehtoistoiminnasta työryhmissä, lähetä sähköposti aktiivirekrytointi@protu.fi tai lähetä kysymyksesi lomakkeella.

Etäpuististyöryhmä

Protun Puistotapahtuma järjestetään tällä kertaa etämuotoisena lauantaina 15.8.2020! Puistis on Protun perinteinen kesän päättävä tapahtuma, joka kokoaa vasta leirin käyneet ja pidempäänkin toiminnassa olleet protut yhteisen hauskan ääreen. Etäpuistista ideoimaan ja toteuttamaan ollaan kokoamassa nyt työryhmää. Työryhmään ovat tervetulleita kokemuksesta riippumatta kaikki protut – myös tämän kesän leiriläiset! Myöskään mitään erikoistaitoja ei tarvitse olla, pelkkä kiinnostus riittää ja tässä on mahdollisuus oppia hyödyllisiä asioita yhdessä!

Tule yksin tai vaikka leirikaverin kanssa tekemään unohtumatonta etäpuistospektaakkelia! :)

Ilmoittaudu etäpuististyöryhmään mukaan lomakkeella täällä!

 

Protu 30-vuotisjuhlakomitea

Vuosi 2020 on Prometheus-leirin tuki ry:n 30-vuotisjuhlavuosi! Nyt voit lähteä mukaan 30-vuotisjuhlia 10.10.2020 suunnittelevaan ja toteuttavaan juhlakomiteaan. Komiteatyöryhmään etsitään erilaisilla taidoilla ja kokemuksilla varustettuja ihmisiä ideoimaan ohjelmaa, hoitamaan järjestelyjä, tiedottamaan ja auttamaan käytännön asioissa. Mukaan voit lähteä myös ihan oppimaan ja auttamaan ilman mitään aikaisempaa kokemusta mistään tapahtumajärjestämisestä.

Olit sitten tämän kesän uusi protu tai kokenut protukonkari, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu komiteatyöryhmään lomakkeella täällä!

 

Alkajaistyöryhmä 2021

Protun Alkajaiset järjestetään loppukeväällä 2021! Alkajaisia tekemään ollaan kokoamassa työryhmää, joka suunnittelee ja toteuttaa tapahtuman ohjelman, hoitaa tiedotuksen ja auttaa käytännön järjestelyissä. Työryhmään on tervetullut mukaan kuka tahansa protu tai protunmielinen taidoista ja kokemuksesta riippumatta. Tukena työryhmällä on Protun tapahtumajaoston aktiivit.

Työryhmän toiminta alkaa joulukuussa 2020 ja kestää toukokuuhun 2021.

Tule mukaan tekemään kivaa tapahtumaa kaikille protuille – täytä lomake täällä!

 

Leiripakettiryhmä kevät/kesä 2021

Haluatko tehdä Protussa jotain-ihan-muuta, jolla on keskeisen tärkeä merkitys koko leirikesän toteutumisessa? Asutko pk-seudulla? Haluatko oppia monessa paikassa hyödyllisiä logistiikka- ja hankintataitoja sekä samalla syödä herkullisia talkoosnackseja Protun piikkiin? Jos vastasit näihin kaikkiin kyllä, olet käytännössä valmis viettämään ikimuistoisen kevään ja kesän uusien tai vanhojen ystävien kanssa leiripakettiryhmässä!

Työryhmä vastaa leirimateriaalien inventoinnista ja tilauksesta sekä pakettien valmistelusta Protun kokoustilassa Sähinässä (Auronkatu 13, Helsinki). Mukaan halutaan 4-5 henkilöä, jotka sitoutuvat toimimaan ryhmässä vuoden 2021 helmikuusta elokuun purkuihin asti. Kivaa tekemistä ryhmässä on tarjolla pitkin kevättä ja kesää, mutta eniten hommaa on toukokuussa kesän pakettien valmistelujen merkeissä. Aikaisempaa kokemusta mistään vapaaehtoistoiminnasta Protussa ei tarvita, vaan tehtävään perehdytetään ja asioita opitaan tekemällä yhdessä. Leiripakettityöryhmä toimii Protun supermukavien leirijaostolaisten (leiri@protu.fi) ohjauksessa ja tukemana!

Tarjolla siis tiivis ja toimelias työryhmä, joka on kuin pitkään kestävä leiri- tai tiimiporukka, mutta rajoitetulla ja selkeällä toimenkuvalla! Nappaa siis kaveriasi hihasta tai syöksy kohti uusia tuttavuuksia ja täytä ilmoittautumislomake viimeistään 14.2.2021!

© Prometheus-leirin tuki ry