Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Työryhmätoimintaa kaikille – kesän 2021 protut tervetuloa mukaan!

Väliaikaisesti toimivat työryhmät vastaavat Protussa erilaisten kivojen tapahtumien järjestämisestä ja esimerkiksi kesän leiripakettien valmistelusta. Tarjolla on niin pieniä kuin isojakin hommia oman halun ja kalenterin mukaan!

Jos haluat kysyä vapaaehtoistoiminnasta työryhmissä, lähetä sähköposti aktiivirekrytointi@protu.fi tai lähetä kysymyksesi lomakkeella.

Ilmoittaudu Puistis-työryhmään 20.6.2021 mennessä!

Rakastettu kesän protukokokohta Puistis tekee paluun livemuotoisena Helsingissä lauantaina 14.8.2021! Puistis on Protun perinteinen kesän päättävä tapahtuma, joka kokoaa vasta leirin käyneet ja pidempäänkin toiminnassa olleet protut yhteisen hauskan ääreen. Puistista ideoimaan ja toteuttamaan ollaan kokoamassa nyt työryhmää ja etenkin ihmisiä, jotka voivat ottaa vetovastuuta työryhmän toiminnasta!

Työryhmään ovat tervetulleita kaikki protut. Tukena työryhmällä on Protun tapahtumajaosto, joka auttaa kaikissa asioissa tarpeen mukaan. Tule yksin tai kaverin kanssa suunnittelemaan unohtumatonta puistospektaakkelia! :)

Ilmoittaudu 20.6. mennessä tällä lomakkeella: https://forms.gle/khZfkwiyxbdvFLo98
Lisätiedot: tapahtuma@protu.fi

Huom. työryhmän ei tarvitse ottaa yksin vastuuta kaikista mahdollisista tehtävistä ja rooleista itse tapahtuman aikana, vaan idea on, että työryhmä ensin suunnittelee tapahtuman ja sen jälkeen rekrytoi ihmiset eri tehtäviin (kioski, turvallisuus, järjestyksenvalvonta, viestintä ym.) ja ohjelmanumeroihin (aiemmin mm. mahautumisflashmob, keskustelut, vesisota) lähempänä itse tapahtumaa.

 

Leiritoiminnan periaatteiden päivitystyöryhmä

Leiritoiminnan periaatteet ovat Protuleirien selkäranka, ne toimivat yhteisenä perustana kaikille leireille ja selkeyttävät leirien päämääriä ja niiden päivittämisellä haluamme varmistaa, että ne myös tulevaisuudessa ovat ajan tasalla ja toimivat entistä paremmin tiimien tukena leirien suunnittelussa. Tule siis itse tai kavereiden kanssa mukaan pohtimaan miltä leiritoiminnan periaatteet kuuluisi näyttää seuraavien vuosien ajan!

Hae mukaan työryhmään täällä!

© Prometheus-leirin tuki ry