Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Työryhmätoimintaa kaikille – kesän 2020 protut tervetuloa mukaan!

Väliaikaisesti toimivat työryhmät vastaavat Protussa erilaisten kivojen tapahtumien järjestämisestä ja esimerkiksi kesän leiripakettien valmistelusta. Tarjolla on niin pieniä kuin isojakin hommia oman halun ja kalenterin mukaan!

Jos haluat kysyä vapaaehtoistoiminnasta työryhmissä, lähetä sähköposti aktiivirekrytointi@protu.fi tai lähetä kysymyksesi lomakkeella.

 

Protu 30-vuotisjuhlakomitea

Vuosi 2020 on Prometheus-leirin tuki ry:n 30-vuotisjuhlavuosi! Nyt voit lähteä mukaan 30-vuotisjuhlia keväällä 2021 suunnittelevaan ja toteuttavaan juhlakomiteaan. Komiteatyöryhmään etsitään erilaisilla taidoilla ja kokemuksilla varustettuja ihmisiä ideoimaan ohjelmaa, hoitamaan järjestelyjä, tiedottamaan ja auttamaan käytännön asioissa. Mukaan voit lähteä myös ihan oppimaan ja auttamaan ilman mitään aikaisempaa kokemusta mistään tapahtumajärjestämisestä.

Olit sitten tämän kesän uusi protu tai kokenut protukonkari, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu komiteatyöryhmään lomakkeella täällä!

Leiripakettiryhmä kevät/kesä 2021

Haluatko tehdä Protussa jotain-ihan-muuta, jolla on keskeisen tärkeä merkitys koko leirikesän toteutumisessa? Asutko pk-seudulla? Haluatko oppia monessa paikassa hyödyllisiä logistiikka- ja hankintataitoja sekä samalla syödä herkullisia talkoosnackseja Protun piikkiin? Jos vastasit näihin kaikkiin kyllä, olet käytännössä valmis viettämään ikimuistoisen kevään ja kesän uusien tai vanhojen ystävien kanssa leiripakettiryhmässä!

Työryhmä vastaa leirimateriaalien inventoinnista ja tilauksesta sekä pakettien valmistelusta Protun kokoustilassa Sähinässä (Auronkatu 13, Helsinki). Mukaan halutaan 4-5 henkilöä, jotka sitoutuvat toimimaan ryhmässä vuoden 2021 helmikuusta elokuun purkuihin asti. Kivaa tekemistä ryhmässä on tarjolla pitkin kevättä ja kesää, mutta eniten hommaa on toukokuussa kesän pakettien valmistelujen merkeissä. Aikaisempaa kokemusta mistään vapaaehtoistoiminnasta Protussa ei tarvita, vaan tehtävään perehdytetään ja asioita opitaan tekemällä yhdessä. Leiripakettityöryhmä toimii Protun supermukavien leirijaostolaisten (leiri@protu.fi) ohjauksessa ja tukemana!

Tarjolla siis tiivis ja toimelias työryhmä, joka on kuin pitkään kestävä leiri- tai tiimiporukka, mutta rajoitetulla ja selkeällä toimenkuvalla! Nappaa siis kaveriasi hihasta tai syöksy kohti uusia tuttavuuksia ja täytä ilmoittautumislomake viimeistään 14.2.2021!

Leiritoiminnan periaatteiden päivitystyöryhmä

Leiritoiminnan periaatteet ovat Protuleirien selkäranka, ne toimivat yhteisenä perustana kaikille leireille ja selkeyttävät leirien päämääriä ja niiden päivittämisellä haluamme varmistaa, että ne myös tulevaisuudessa ovat ajan tasalla ja toimivat entistä paremmin tiimien tukena leirien suunnittelussa. Tule siis itse tai kavereiden kanssa mukaan pohtimaan miltä leiritoiminnan periaatteet kuuluisi näyttää seuraavien vuosien ajan!

Hae mukaan työryhmään täällä!

© Prometheus-leirin tuki ry