Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Tule vaikuttamaan Protun tulevaisuuteen syyskokouksessa 5.–6.11. Oulussa!

Miten Protun arvojen tulisi näkyä yhdistyksen toiminnassa lähivuosina? Tulisiko Protun siirtyä tarjoamaan leireillä ja muussa toiminnassa kasvisruokaa? Näitä ja muita protuille keskeisen tärkeitä kysymyksiä käsitellään Protun syyskokouksessa 5.–6.11. Asialistalla on Protun tuleva strategia vuosille 2023-2026, linjaus kasvisruoan tarjoamisesta leirellä sekä yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle. Nämä ovat kaikki tärkeitä päätöksiä Protun tulevaisuuden kannalta. Kutsun kaikki protut mukaan vaikuttamaan siihen, miten kevätkokouksessa päätetyt arvot, missio ja visio viedään osaksi järjestön kokonaisvaltaista toimintaa.

Yhtälailla tärkeää on tulla mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan Protun hallituksessa! Syyskokouksessa valitaan Protun hallitukseen uudet jäsenet erovuorossa olevien ja hallituksesta eronneen jäsenen tilalle. Hallitus kantaa kokonaisvastuun yhdistyksen toiminnasta. Se vastaa muun muassa toimintasuunnitelman, strategian ja hallituksen itsensä laatimien asiakirjojen toteuttamisesta. Hallituksen tehtävänä on myös toimia vastuullisena työnantajana toimiston työntekijöille. Hallitukseen lähteminen merkitsee siten sitoutumista merkittävään vastuuseen, lähtien osallistumisesta hallituksen kuukausittaisiin kokouksiin. Tehtävä myös antaa paljon: luottamuspesti hallituksessa tarjoaa mahdollisuuden oppia yhteistyötätaitoja, kärsivällisyyttä ja argumentaatiota. Hallituksen jäsenenä voit oppia hallitsemaan ja ymmärtämään talousasiakirjoja ja muita virallisia asiakirjoja.

Protun syyskokous järjestetään 5.–6.11.Oulussa. Saat virallisen kutsun syyskokoukseen 24.10. alkavalla viikolla! Tervetuloa vaikuttamaan!

Alma Koivisto, Protun puheenjohtaja

Lue lisää Protun arvoista, missiosta ja visiosta: https://protu.fi/arvot

Syyskokouksen materiaalit: toimintasuunnitelma- ja budjettiesitys (vaatii kirjautumisen Protun nettisivuille): https://www.protu.fi/jasenalue/materiaalipankki/syyskokous-2022

Ilmoittaudu ehdokkaaksi hallitusvaaleihin laittamalla viestiä vaalivaliokunnalle: vaalit@protu.fi

© Prometheus-leirin tuki ry