Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Paikallistoiminta

Mikä paikallisryhmä?

Eri paikkakunnilla ympäri Suomea toimii omia Prometheus-leirin tuki ry:n paikallisryhmiä. Ne on tarkoitettu kaikille Protu-leirin käyneille tai muuten Protun toiminnassa mukana oleville. Paikallisryhmät ovat avoimia, ilmoittautumista ei tarvita.

Mitä siellä tehdään?

Tapaamisiin voi kuulua esimerkiksi keskustelua, leikkiä, peli-iltoja, ruuanlaittoa, leffailtoja, vierailijoita, retkiä, mitä tahansa yhdessä puuhastelua maan ja taivaan väliltä! Ohjelman suunnittelu on paikallisryhmien vetäjien käsissä, mutta se ei tarkoita etteikö sinulla olisi mahdollisuutta ehdottaa yhteisiä ohjelmia. Paikallisessa on tarkoitus viettää hyvää aikaa uusien ihmisten ja protumaisen ohjelman parissa!

Miksi menisin sinne?

Paikallisryhmässä tutustut mahtaviin ihmisiin, joilla on jotakin yhteistä kanssasi: Protu! Pääset talvellakin kokemaan protumaista tunnelmaa sekä keskustelemaan ja leikkimään kuten leirilläkin. Paikallisryhmässä sinulla on mahdollisuus kehittää itse uusia ohjelmanumeroita ja leikkejä. Moni leireiltäkin tuttu leikki on saanut alkunsa paikallisryhmien tapaamisissa. Paikallisryhmän kautta saa myös ajankohtaista tietoa Protun toiminnasta ja tapahtumista. Tervetuloa!

Lisätietoja

Paikallisryhmien yhteystiedot löydät täältä. Jos paikkakunnallasi ei toimi paikallisryhmää ja olisit halukas perustamaan sellaisen, ota yhteyttä paikallisjaostoon paikallis[ät]protu.fi. Paikallisryhmän perustaminen ei ole työlästä, mutta sitäkin antoisampaa. Apua kyllä saa!

 

Huom! Protun paikallisryhmät eivät vastaa muiden järjestöjen piiritoimintaa! Leiri- ja koulutusasioissa otathan yhteyttä toimistoon joko sähköpostitse (protu@protu.fi) tai puhelimitse (09) 4368 5270.

© Prometheus-leirin tuki ry