Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Laivaleiri Aina-laiva 30.6.

Su 30.06.2019Su 07.07.2019
Leirin tyyppi: 
Laivaleiri
Maantieteellinen alue: 
Turun seutu
Leirille ilmoittautuminen on suljettu
Tietoja: 

************ LAIVALEIRI ON PERUTTU 26.12.2018 ***********

*

*

*

*** TÄRKEÄ
Laivaleirin toteutuminen varmistuu vasta myöhemmin. Jos haluat leirille, niin ilmoittaudu jollekin muulle leirille, jonne menet, mikäli laivaleiri ei toteudu. Sen jälkeen lähetä sähköpostia osoitteella: laivaleiri@protu.fi otsikolla "LAIVALEIRIN ODOTUSLISTA". Kirjoita viestiin Käyttäjätunnuksesi Protun sivulle ja mille leirille olet ilmoittautunut sekä kerro, että haluat ensisijaisesti laivaleirille, jonne haluat vaihtaa, mikäli se toteutuu. Toimisto ottaa sinut listalle odottamaan ja ottaa yhteyttä listalla oleviin viestien tulojärjestyksessä jos ja kun laivaleiri varmistuu. Siten sinun ei tarvitse harva se päivä käydä katsomassa Protun sivuilta että joko leiri on varmistunut.

***

Laivaleirillä seilataan meren aalloilla tiiviissä porukassa rantautuen aina yöksi eri venesatamiin. Leirin erikoisominaisuutena on se, että maisemat vaihtuvat ja joka ilta ollaan eri paikassa. Protu-leirin käsittelytapoihin laivallaolo ei välttämättä suuresti vaikuta, mutta jossain vaiheessa voi halutessaan päästä ajon aikana kokeilemaan kipparin kanssa laivan ohjaamista ja kuulla miten merellä navigoidaan. Leirillä on tavallista vähemmän leiriläisiä ja tiimiläisiä, jotta kaikki varmasti mahtuvat mukavasti. Laivalla on myös erikseen ammattitaitoinen kippari, joka hoitaa merelläkulkemisen ja huolehtii turvallisuudesta. Katso leirin hinta Leirimaksu-sivulta. https://www.protu.fi/prometheus-leirit/leirimaksu

Leirin paikka
Aina-laiva | Raision venesatama, Hahdenniementie, E-laituri, 21120 Raisio | Näytä paikka

Vesille on protusen utelias mieli – nimittäin Aina-laivalla Turun saaristoon! Protun laivaleirin tukikohtana toimii jo yli sadan vuoden ajan Itämerellä seilannut Aina af Bowallstrand. Vanhan ajan tunnelmaa huokuva tammilaiva on 16 m pitkä ja 6 m leveä. Tilaa laivalla 40 matkustajalle, mutta laivaleirille otetaan vain 12 osallistujaa. Laivalla on wc ja keittiö. Yöpyminen tapahtuu siskonpetissä laivan messissä, yöksi rantaudutaan aina maihin, joissain paikoissa rantaan voi pystyttää myös teltan. Rantautumispaikat ovat pienten merimatkojen päässä Raision venesatamasta olevia yleisiä venesatamia. Suihku-, uima- ja saunamahdollisuudet vaihtelevat satamasta toiseen. 

Alustava suunnitelma rantautumispaikoista:

Raisio, Hahdenniemi- Rymättylä, Karhuluoto
Karhuluoto- Velkuanmaa, Pohjankylä
Velkuanmaa- Keistiö
Keistiö- Innamo
Innamo- Pakinainen
Pakinainen- Karhuluoto
Karhuluoto –> (mahdollinen päiväretki Seiliin)
Raisio, Hahdenniemi

Huom! Vaikka leiri näyttää jo täytetyltä, johtuu sen punainen väri vain siitä, että sen toteutuminen ei ole varmaa! Klikkaa leiriä lisätietojen saamiseksi!

 
© Prometheus-leirin tuki ry