Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Musiikkileiri Koivuniemi 24.7.

Su 24.07.2022Su 31.07.2022
Leirin tyyppi: 
Musiikkileiri
Maantieteellinen alue: 
Porin seutu
Leirille ilmoittautuminen on suljettu
Tietoja: 

Musiikkileiri
Musiikkileiri on Prometheus-leiri, jolla leiriteemoja käsitellään myös musiikin keinoin, musiikkia kuunnellen ja siitä keskustellen sekä myös itse musisoiden. Leirillä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin musiikkilajeihin, soitetaan ja lauletaan, mahdollisesti myös sävelletään. Leirille ovat tervetulleita kaikki musiikista kiinnostuneet tai sitä harrastavat. Katso leirin hinta Nuorten leirit -sivulta.

Leirin paikka
Koivuniemi | Anttoorantie 590, 28900 Pori | Näytä paikka

Porin rannikolta Pastuskerin saarelta kantautuu kesällä kyhmyjoutsenten laulua, lampaiden ääntelyä ...ja uteliaasti pohtivaa protupuhetta! Koivuniemen leirikeskuksessa tarjoaa viihtyisät puitteet leirityöskentelylle ja ulkoilulle. Alueella on luentosali-, ruokala- ja majoitusrakennukset sekä useita nuotiopaikkoja, paljon nurmikenttää ja metsäpolkuja. Majoitus viehättävässä puutalossa, jossa yksi isompi sali ja muutama pienempi huone. Sisä-wc:t ja suihkut. Iso sauna upealla merinäköalalla!

"Viehättävä paikka, jossa intiimi tunnelma. Ja sauna! Haluaisin itsekin sinne löylyihin ja uimaan, pohtimaan elämää ja olemaan protutiloissa." -Aava, kesän 2018 leiriläisen huoltaja

"Paikka oli aivan ihastuttava!!" -Auli, kesän 2018 leiriläisen huoltaja

 
© Prometheus-leirin tuki ry