Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Syysjatkoleiri Lähdekorpi 7.10.

Pe 07.10.2022Su 09.10.2022
Leirin tyyppi: 
Syysjatkoleiri
Maantieteellinen alue: 
Koko Suomi
Leirille ilmoittautuminen on suljettu
Tietoja: 

Taide ja taiteellisuus

HUOMIO: Leiripaikka on vaihtunut. Uusi paikka on Lähdekorpi Ylöjärvellä (sinne järjestetään yhteiskuljetus Tampereen rautatieasemalta). Entinen leiripaikka oli Nuuksio.

 

Mitä on taide? Millaisia tunteita se herättää? Voiko kuka tahansa olla taiteilija? Saako kaikesta tehdä taidetta? Missä menee taiteen raja?
Periytyykö taiteellisuus? Mitä on tekotaiteellisuus? Mitä tapahtuu, kun taiteen ja tieteen yhdistää? Kuka keksi taiteen?
Saako taidetta sensuroida? Voiko taide olla tiedettä tai tiede taidetta? Kulkevatko taiteellisuus ja luovuus käsi kädessä?
Taiteilija - tai muuten aiheesta kiinnostunut! - tule pohtimaan taidetta ja taiteellisuutta Lähdekorpeen Ylöjärvelle Espoon Nuuksioon 7.-9.10.!

Leirin paikka
Lähdekorpi | Korteniementie 77, 34320 Ylöjärvi | Näytä paikka

Oi mikä valloittava ihanuus! Lähdekorpi on ääritunnelmallinen leirikeskus Kuusjärven rannalla Ylöjärven Kurussa, vain noin 50 km ajomatkan päässä Tampereelta. Tilavassa kaksikerroksisessa päärakennuksessa on keittiö ja hyvät tilat leirityöskentelyä varten. Yöpyminen yhteisessä tilassa kerrossängyissä. Rakennuksessa sisä-wc. Pihapiirissä aitta ja pieni mökki. Rannassa nuotiopaikka ja lämpimät löylyt takaava puusauna. Peseytyminen saunassa kiukaalla lämmitetyllä vedellä. Lämpimän kesäpäivän kruunaa mahdollisuus pulahtaa Kuusjärveen!

 
© Prometheus-leirin tuki ry