Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Sennuleiri Partioniemi 30.6.

Su 30.06.2019Su 07.07.2019
Leirin tyyppi: 
Sennuleiri
Maantieteellinen alue: 
Uusimaa
Leirille ilmoittautuminen on suljettu
Tietoja: 
Sennuleiri on tarkoitettu nuorille, jotka ovat jo ohittaneet varsinaisen leiri-iän. Kesän 2019 sennuleireille otetaan nuoria, jotka ovat syntyneet 2002 tai aiemmin. Leirin ohjelma on pääosin samanlainen kuin muillakin leireillä, mutta leiriläisten ikä otetaan huomioon aiheiden käsittelyssä. Sennuleiri on normaalihintainen. Katso leirien hinnat Leirimaksu-sivulta. https://www.protu.fi/prometheus-leirit/leirimaksu
Leirin paikka
Partioniemi | Partioniementie 81, 08450 Lohja | Näytä paikka

Suomeksi

Kun auringonlasku järvenpintaan sarastaa, protu järveen pulahtaa! Partioniemi on perinteikäs partiolaisten leirikeskus säkenöivän kauniissa Lohjanjärven maisemissa vain n. 70 km päässä Helsingistä. Niemellä tunnelma on kuin saarella, sillä leiripaikalta avautuu upea järvinäköala kolmeen suuntaan. Alueella erilliset rakennukset leirityöskentelyä sekä ruokailua ja majoitusta varten. Majoittuminen yhteisessä tilassa. Paikalla ovat vesivessat ja suihkutkin. Puusauna. Uimaan Lohjanjärveen pääsee saunan laiturilta ja leiripaikan omalta hiekkarannalta.

"Paikka oli erittäin ihana ja toimiva, varsinkin sauna ja ranta olivat ihanat" – Inkeri, kesän 2017 protuleiriläinen.

På svenska

Partioniemi befinner sig vid den vackra Lojo sjön och har varit i scouternas bruk sedan 1935. Uddens underbara utsikt öppar sig mot sjön från tre olika håll och ger därmed en känsla av skärgården. Lägergården består av en huvudbyggnad för dagsbruk samt en separat byggnad med mat -och sovsal. Det finns en egen simstrand och strandbastu, bastun fungerar även som tvättutrymme. I Partioniemi finns även vattentoaletter samt en dusch.

 
© Prometheus-leirin tuki ry