Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Aikuisleiri Pohjantila 4.8.

Ke 04.08.2021Su 08.08.2021
Leirin tyyppi: 
Aikuisleiri
Maantieteellinen alue: 
Turun seutu
Leirille ilmoittautuminen on suljettu
Tietoja: 

Aikuisleiri
Aikuisleirit on tarkoitettu yli 20-vuotiaille, jotka eivät ole olleet Prometheus-leirillä. Katso leirin hinta Aikuisleirit-sivulta. Huom. Ilmoittautumislomake on suunnattu nuorten leireille ja siksi sen kysymykset eivät sovellu kaikin osin aikuisleirille (esim. kenttä 'Vaihtoehtoinen paikka' tai 'Koulu'. Täytä pakollisiin kenttiin jotakin tekstiä (kuten 'Ei'), jotta saat ilmoittauduttua. Jos olet oikeutettu alennettuun hintaan, merkitse asia ilmoittautumislomakkeen kenttään "Muuta".

Leirin paikka
Pohjantila | Joenperäntie 262, 32200 Loimaa | Näytä paikka

Pohjantila on idyllinen ja viihtyisä leiripaikka romanttisessa maalaisympäristössä Helsingin, Tampereen ja Turun välissä. Perinteikkään maalaistilan yli satavuotiaat rakennukset on kunnostettu nykyaikaisesti ja miellyttävästi kokous-, leiri- ja juhlakäyttöön. Päärakennuksessa iso sali, keittiö ja pienempiä huoneita. Majoittuminen useamman hengen huoneissa. Sisä-wc ja suihkut. Pihapiirissä riihi leirityöskentelyä varten ja sauna. Hieman kauempaa löytyy vielä erillinen savusauna sekä grillipaikka ja uimalampi. Lähistöllä kaunista metsää luontopolkuineen ja laavuineen.

Huom. Pohjantilan huoneissa on usein karvaisia vieraita, joten koira- tai kissa-allergisten kannattaa huolehtia lääkityksestään.

"Leiripaikka oli siisti ja kompakti, mikä toi ehkä "tiiviyttä" meidän leiriläistenkin keskuuteen. Vietimme siellä viikon kuin omassa maailmassamme. Luonnon läheisyys oli todella tärkeä asia ja selkeytti omalla tavallaan ainakin omia ajatuksiani. Ainoa miinus oli sänkyjen alla vipeltävä hämähäkki." -Ida, kesän 2018 sennuleiriläinen

 
© Prometheus-leirin tuki ry