Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Syysleiri Puskapirtti 18.10.

Pe 18.10.2019Su 20.10.2019
Leirin tyyppi: 
Syysleiri
Maantieteellinen alue: 
Pääkaupunkiseutu
Tietoja: 

Takavuosien suosikkiteema palaa!

Mikä mieli oikein on? Tarvitseeko mieli kehon? Voisitko olla vain aivot lasimaljassa? Ovatko ajatuksemme ja tunteemme vain hermosolujen viestinvälitystä? Miksi tunnen niin kuin tunnen? Onko sielua olemassa?

Lähde pohtimaan näitä ja muita mielettömiä kysymyksiä mielestä kaikenikäisten syysleirille ja mielesi avartuu taatusti. Luvassa myös mielettömiä leikkejä ja muuta leiriohjelmaa.

Leirin paikka
Puskapirtti | Kvartsitie 4 (navigaattoreissa Taasjärventie 17, josta vielä 400 metriä itään pirtille; Google Mapsin hakusana Puskapirtti), 01150 Söderkulla | Näytä paikka

Suomeksi

Sipoon Puskapartiolaisten ikioma kolo Puskapirtti seisoo omalla suurella tontillaan Etelä-Sipoon Söderkullassa. Lähistölle on nousemassa ökytaloja ja Puskapirttiäkin on remontoitu innokkaasti talkoovoimin. Pihasaunassa on jo sähköt, mutta siellä voi myös saunoa tunnelmallisesti myrskylyhdyn loisteessa. Keittiökin on tiptopkunnossa. Pihapiirissä on myös teltta- ja nuotiopaikka, kaivoja, varastorakennus ja jopa pieni hevostalli (oma hevonen mukaan). Helsingistä paikalle pääsee bussilla muutaman sadan metrin päähän maksamalla kolmosvyöhykkeen taksan. Autoille on paljon tilaa parkkipaikalla.

På svenska

Sibbos Puska-scouters egna Puskapirtti befinner sig på en stor tomt i södra Sibbos Söderkulla. I närheten byggs lyxvillor och även Puskapirtti renoveras ivrigt med talkokrafter. Gårdsbastun har redan eletricitet, men man kan också bada bastu i det mysiga skenet av en stormlykta. Även köket är i utmärkt skick. På gården finns ett ställe för tält och lägereld, brunnar, en förrådsbyggnad och även ett litet stall (det är egen häst som gäller). Från Helsingfors kommer man med buss och zon tre-biljett några hundra meter ifrån lägergården. På parkeringsplatsen ryms många bilar.
 
© Prometheus-leirin tuki ry