Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Tanssileiri Vahojärvi 24.7.

Su 24.07.2022Su 31.07.2022
Leirin tyyppi: 
Tanssileiri
Maantieteellinen alue: 
Tampereen seutu
Leirille ilmoittautuminen on suljettu
Tietoja: 

Tanssileiri
Tanssileirillä syvennytään leiriteemojen käsittelyyn oman kehon liikkeen avulla. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita vaan kaikki leiri-ikäiset ovat tervetulleita nauttimaan liikkeestä yhdessä. Muiden Prometheus-leirien käsittelytapojen lisäksi liikeimprovisoimme ja kokeilemme eri tapoja liikkua taiteillen näin tiemme uusia kysymyksiä kohti. Katso leirin hinta Nuorten leirit -sivulta.

Leirin paikka
Vahojärvi | Vahojärventie 828, 39700 Parkano | Näytä paikka

Ken Vahojärven portista ensi kesänä käy, astuu seikkailuun, jota ei unohda koskaan! Noin 75 km päässä Tampereelta Hankajärven rannalla sijaitseva Vahojärven leirikeskus on paviljonkeineen ja upeine torneineen kuin fantasiakirjan sivuilta – mutta totta! Kaksikerroksisessa päärakennuksessa iso sali leiritoimintaa varten. Majoitus 6 hengen huoneissa kerrossängyissä. Sisä-wc ja suihkut. Leirikeskusta ympäröi kaunis luonto ja vesistöt. Pihapiirissä tarjolla pelikenttä, nuotiopaikka, rantasauna, uimaranta ja soutuvene.

"Vahojärven rantasauna oli superhieno ja hienoa kuulla, että sitä myös käytettiin ahkerasti!" -Laura, kesän 2018 leiriläisen huoltaja

 
© Prometheus-leirin tuki ry