Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Musiikkileiri Villa Näset 23.6.

Su 23.06.2019Su 30.06.2019
Leirin tyyppi: 
Musiikkileiri
Maantieteellinen alue: 
Turun seutu
Leirille ilmoittautuminen on suljettu
Tietoja: 
Musiikkileiri on Prometheus-leiri, jolla leiriteemoja käsitellään myös musiikin keinoin, musiikkia kuunnellen ja siitä keskustellen sekä myös itse musisoiden. Leirillä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin musiikkilajeihin, soitetaan ja lauletaan, mahdollisesti myös sävelletään. Leirille ovat tervetulleita kaikki musiikista kiinnostuneet tai sitä harrastavat. Katso leirin hinta Leirimaksu-sivulta. https://www.protu.fi/prometheus-leirit/leirimaksu
Leirin paikka
Villa Näset | Merikodintie 20, 25830 Västanfjärd | Näytä paikka

Suomeksi

Fantastinen leirikeskus, joka on ihan vastikään löytänyt tiensä protukäyttöön! Villa Näset on Kemiönsaaren upeissa maisemissa sijaitseva leiri- ja kurssikäyttöön kunnostettu entinen vanhainkotihuvila. Etäisyys Turusta noin 80 km. Huvilarakennuksessa paljon erilaisia tiloja monipuoliseen leirityöskentelyyn sekä kaksi isoa terassia, joista toisesta näköala merelle ja toisesta puutarhaan. Majoitus 1-3 hengen huoneissa. Sisä-wc:t ja suihkut. Rantasauna. Uimaan voi pulahtaa joko laiturilta tai poukamasta, jossa hiekkapohjaa.

 

"Ihana miljöö ja mukavan oloinen talo." -Katja, kesän 2018 leiriläisen huoltaja

 

In English

A spectacular camp location on the island of Kemiö (that is connected with roads to the mainland), about 80 km South of the city of Turku. The site is a comfortable villa that used to be a nursery home before. Accommodation is arranged in rooms for 1-3 persons. The house has a pleasant interior and two outside wooden decks—one with a view on the sea and the other on the garden. There are water toilets and showers. Sauna is located at the seashore where you can easily plunge into the sea.

 
© Prometheus-leirin tuki ry