Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Sennuleirit (17–21v)

  • Jäikö protuleiri käymättä heti 8. tai 9. luokan jälkeen? Haluatko avartaa elämänkatsomustasi, uusia ystäviä ja upeita kokemuksia? Tule Protun sennuleirille!
  • Sisällöltään tavallisia Prometheus-leirejä, jotka on suunnattu 17–21-vuotiaille nuorille (huom. sennuleirille voi osallistua myös ne 16-vuotiaat, jotka myöhemmin leirivuoden aikana täyttävät 17).
  • Leiriläisten ikä huomioidaan ohjelman suunnittelussa.
  • Leirin apuohjaajat ovat keskimääräistä vanhempia.
  • Kesän sennuleirit näet täältä.

 

Leirimaksu

Leirimaksu sisältää leirin ohjelman, täyshoidon, majoituksen ja tapaturmavakuutuksen, joka kattaa leirin aikana mahdollisesti tapahtuvien loukkaantumisten hoitokulut. Tapaturmavakuutus kattaa Suomen sosiaalivakuutuksen piiriin kuuluvat (=suomalainen KELA-kortti).

 

Leirimaksut 2023

Leiriviikon hinta sennuleireillä on 369 €.

T
aloudellisesti heikossa asemassa olevat ovat oikeutettuja leirimaksun alennukseen (2022 se oli 65 €). Alennukseen ovat oikeutettuja esimerkiksi työttömät, työssäkäyvät pienituloiset, eläkeläiset, opiskelijat, pienituloiset yksinhuoltajat ja pitkäaikaissairaat. Alennuksen voi saada myös näitä vastaavissa muissa olosuhteissa, joissa tulot eivät riitä kattamaan menoja.

A
lennus koskee taloudellisesti heikossa asemassa olevien perheiden lapsia nuorisoleirille ilmoittautuessa ja taloudellisesti heikossa asemassa olevia aikuisia aikuisleirille ilmoittautuessa.

E
rittäin heikossa taloudellisessa asemassa olevat perheet voi hakea yhdistykseltä myös isompaa alennusta nuorisoleirin maksuun lähettämällä vapaamuotoisen pyynnön Protun toimistolle osoitteeseen protu@protu.fi.

Mikäli leiriläinen kuuluu perhejäsenyyteen (tai hänellä on entisestään henkilöjäsenyys), jonka leirivuotta edeltävän vuoden jäsenmaksu on maksettu, hän on oikeutettu 35 jäsenalennukseen.

Prometheus-koru

Hopeinen Prometheus-koru on mukava muisto leiriltä. Protukorun voi ostaa omalta leiriltään käteismaksulla ja koruja myydään vain leirin käyneille. Kaulakorun taakse on kaiverrettu leiriläisen nimi, leiripaikka ja leirin päättymispäivä.

Vuonna 2023 protukoru maksaa 40 €.

 

"Kaikkein parasta protulla oli siellä vallitseva taianomainen ilmapiiri. Kaikki otettiin ehdoitta mukaan porukkaan ja jokaista arvostettiin omana ainutlaatuisena persoonanaan." - Martta, sennuleiriläinen

 

“Protulla ensinnäkin tuli pohdittua moni asioita, yksin ja yhdessä, jolloin oma ajatusmaailma laajeni. Huomasi kuinka samanhenkisiä ihmisiä voiki löytää, mutta myös oppi hyväksymään paremmin erilaisia ja eriäviä mielipiteitä. Protulla oli koko ajan yhteisöllinen ja turvallinen olo, joten kesäloman vietto siellä viikon ajan ei mennyt hukkaan! Leiriltä varmasti saa uusia ystäviä ja uusia näkökulmia ja kokemusta elämään. Esimerkiksi väittely- ja teatteritaidot, joiden olemassaolosta ei tiennyt, heräsivät eloon.” - Pinja, sennuleiriläinen

© Prometheus-leirin tuki ry